Yonca Evcimik'in acı günü

Yonca Evcimik'in acı günü
Ünlü sanatçı Yonca Evcimik acı bir güne uyandı. Evcimik'in annesi Kadriye Evcimik vefat etti. Acı haberi ünlü menajer verdi. Yonca Evcimik annesini son yolculuğuna uğurluyor.

Ünlü sanatçı Yonca Evcimik'in annesi Kadriye Evcimik vefat etti. Yonca Evcimik için acı bir gün yaşanıyor. Son günlerde farklı bölgelerde yaşanan yangınlar nedeniyle birçok ünlü isim gibi Yonca Evcimik de paylaşımlar yapıyordu. Sosyal medya hesabından günlerdir yardım çağrılarını duyuran Yonca Evcimik bugün acı bir haberle uyandı. Annesi Kadriye Evcimik vefat etti. Kadriye Evcimik'in vefat haberi ise ünlü danışman Özgür Aras'ın paylaşımıyla verildi. Özgür Aras Yonca Evcimik ve annesinin birlikte olduğu fotoğrafı paylaşarak sabırlar diledi.

Yonca Evcimik'in annesi vefat etti

90'lı yılların en popüler şarkıcılarından biri olan Yonca Evcimik annesini kaybetti. Ünlü sanatçı son günlerde yaşanan yangınlarla ilgili paylaşımlar yaparken annesinin acı haberini aldı. Evcimik'in annesi Kadriye Evcimik yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle vefat etti. Bodrum'da yaşayan Kadriye Evcimik'in İstanbul'da defnedileceği öğrenildi. Bodrum'dan İstanbul'a getirilecek Kadriye Evcimik Karacaahmet Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak. Sevilen sanatçı Yonca Evcimik annesini kaybetmesinin üzüntüsünü yaşıyor. 57 yaşında olan Yonca Evcimik de bir süredir Bodrum'da yaşıyordu.

Yonca Evcimik kimdir?

Yonca Evcimik 16 Eylül 1963 yılında İstanbul'da doğru. İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Bale Bölümü'nden mezun oldu. 1990'lı yıllarda şarkıları çok sevildi ve her yaştan insan tarafından çok sevildi. Kliplerindeki danslar ve şarkıları ile büyüyen çocukların gönlünde ayrı bir yeri olan Yonca Evcimik oyunculukta da oldukça başarılıydı. Yonca Evcimik 'Çılgın Bediş' adlı dizide başrol oynamıştı. Dizi 1996 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlanmış 2001 yılında Show Tv'de final yapmıştı. 70 bölüm çekilen dizi Yonca Evcimik'i hatırlatan önemli yapımlardann biriydi. Yonca Evcimik 1991 yılında tiyatro ve müzikle ilgilenmeye başladı. Abone adlı albümü ise ilk çıkış yaptığı albüm oldu. Yonca Evcimik, 1994 yılında Harun Özakıncı ile evlenmiş ve 1997 yılında boşanmıştı. Yonca Evcimik 1994 yılında Türkiye'de ilk single yapan şarkıcı olarak da tarihe geçmişti.

05-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar