Orman Yangınında Şahan Gökbakar’ın Komşusunun Evi Yandı

Orman Yangınında Şahan Gökbakar’ın Komşusunun Evi Yandı
Ülkemizde devam eden orman yangınları ne yazık ki devam ediyor. Yangın en başından beri canlı yayınlarla durumu anlatan Şahan Gökbakar’ın evine de sıçradı.

Günlerdir süren orman yangınları ne yazık ki yüreğimizi yakmaya devam ediyor. Yapılan tüm müdahalelere rağmen pek çok noktada devam eden yangın dolayısıyla ormanlık alanlar, binlerce hayvan ve köyler ve evler yandı. Tüm ülke olarak yangınların söndürülmesi için seferber olunan bu günlerde yangının ilk gününden itibaren sosyal medya hesabından canlı yayınlarla evininin de bulunduğu Muğla’nın Marmaris İlçesi’ndeki yangını anlatan ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar da çok zor anlar yaşadı. Günlerce canlı yayınlarla yangının an be an ilerleyişini yapılan çalışmaları anlatan ünlü isim yangının kendi evine doğru geldiğini tedbir alınmazsa yangının daha da büyüyeceğini anlattı, yardım istedi, helikopter talep etti ancak ne yazık ki bütün bunlar yangını durduramadı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen yangın rüzgarın ve aşırı sıcak havalarında etkisiyle devam etti ve dün gece ünlü komedyenin evinin yakınında bulunan komşusunun evi alevlere teslim oldu.

Komşusunun Evi Yandı

Marmaris bölgesinde denize sıfır metrede evi bulunan Şahan Gökbakar yangının başından beri en faal isimlerden biri oldu. Ünlü oyuncu yaptığı yayınlarla ve çağrılarla herkesi yangına karşı mücadeleye davet etti. Dün gece yine sosyal medya hesabından canlı yayın yapan ünlü isim evin yakınında bulunan komşusunun evinin yanışını izledi. Şahan Gökbakar o anları “sevgili dostlar söylediğim gibi yangın maalesef evi sardı. Burada ortalık karıştı. Çok kötü, çok. Gündüz size bu evi gösterdim ve bu yangın buraya gelecek dedim. Yapacak hiçbir şey yok şu an. Maalesef. Evin sahibi İsmail Bey’i üç defa aradık ama maalesef telefonu kapalı, ulaşamadık. Komşumuzun evi göz göre göre yandı. Yazık, çok yazık. İnanın yapacak hiçbir şey yok” ifadelerini kullandı.

Evini Tahliye Etti

Ünlü isim daha sonra kendi evinin de bulunduğu bölgeye ilerleyen yangınlar sebebiyle bölgede daha fazla kalamadı ve evini tahliye etti. Şahan Gökbakar “evimi birazdan tahliye edeceğim. İçim buruk ama yapabilecek bir şey yok. Evimiz yanabilir” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu daha sonra karısını aradığını belirterek eşiyle yaptığı konuşmayı anlattı. Gökbakar “ona telefonda bizim evimiz yanabilir ama yanarsa da hiç önemli değil karıcığım. Aynısını yeniden yerine koyacak imkanımız var inşallah. O yüzden hiç üzülmeyelim. Biz burada insanlar için bir şeyler söyleyelim. Evimizi de kurtarabilirsek kurtarırız. Kurtaramazsak canımız sağ olsun” dediğini belirtti.

05-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar