Yoksa Çolak, Yavuz'un babası mı?

Yoksa Çolak, Yavuz'un babası mı?
Star Tv ekranlarında fırtınalar estiren yeni dizi Söz ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Teröristlerin ele başı olan Çolak, Yavuz Komutanın babası mı? Sosyal medyada yayınlanan bu haber gündemi salladı!

Star Tv ekranları yeni sezona bomba gibi bir dizi Söz ile giriş yaptı. Dizi yayınlandığı günden bu yana büyük ilgiyle takip ediliyor. Her bölümde aksiyon ve heyecan izleyicileri ekran başına topluyor. Yayınlanan son bölümde terörist başı Çolak, Türk askerinin eline geçiyor. Fakat diğer yandanda gazeteci Eylem ve 5 askerde teröristlerin elindeydi. Teröristlerle girilen çatışmada ise Hafız vurulmuştu. Komutan Yavuz ise askerlerini kurtarmanın bir yolunu ararken Çolak hain planlarına devam ediyordu. Telefonla yapılan görüşmenin ardından Türk askerinin elinde olan yaralı terörist onlara verilecek, onların elinde olan yaralı asker Hafız'da geri alınacaktı. Yola çıkan Yavuz ve timi onlara büyük bir tuzak kurar. Hafız'ı alıp geri dönerler. Tam da o sırada Ateş isimli asker telefon eder ve arkadaşlarının yerini öğrendiğini söyler. Gelen telefon ile birlikte söylenilen yere giden Yavuz ve Timi güzel bir iş çıkarır ve askerlerini kurtarır. Fakat atladıkları birşey vardır. Yaralı teröristlere yardım eden doktor Çolak'ın emri üzerine Hafız'ın karnına kimyasal bomba yerleştirmiştir. Son dakika olayın farkına varan Yavuz komutan hemen Bahar'ı arar. Bahar duydukları karşısında büyük bir şok yaşar. Ama Hafız'ın karnından bombayı çıkarır ve bomba elinde patlar. Bakalım yeni bölümde neler olacak? Çolak ve askerlerin hepsi öldü mü? Çolak Türk askerinin elinden kaçtı mı? Hepsi ve daha fazlası Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni bölümde. Söz dizisinin yeni bölümünü canlitv üzerinden de takip edebilirsiniz..

ÇOLAK, YAVUZ'UN BABASI MI?

Son bölümde Çolak'ın Yavuz'u hayatı ile ilgili birçok bilgiye sahip olması akıllarda soru işareti bıraktı. Gerçekten Yavuz'un ailesi kimdi? Ve neden bu bölüme kadar hiç bahsedilmedi. Söz dizisini yakından takip eden ve hiç bir ayrıntıyı gözden kaçırmayan izleyici bomba gibi bir iddia ortaya attı. 'Çolak, Yavuz'un babası mı?'. Sosyal medyada yayılan bu iddia kısa sürede gündeme oturdu. Peki Çolak gerçekten Yavuz'un babası mı? Yavuz Komutan'ın ailesi kim? Çolak onun hakkında bu kadar bilgiye nasıl sahip? Tüm izleyicilerin kafasını karıştıran bu soru ilerleyen bölümlerde yanıt bulacak diye düşünüyoruz..

12-05-2017
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler