Yoksul Akraba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Yoksul Akraba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu
NTC Medya'nın yeni dizisi Yoksul Akraba'nın oyuncu kadrosu şekilleniyor. Diziye eklenen yeni isimler kim? Nisan ayında başlaması beklenen dizinin konusu nedir?

NTC Medya'nın hazırlıklarına tam gaz devam ettiği Yoksul Akraba dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı kesin olmamakla birlikte Star TV ile olumlu görüşmeler yapıldığı konuşuluyor. Deniz Yorulmazer’in yönetmenliğini yapacağı dizinin oyuncu kadrosuna her geçen gün yeni bir isim ekleniyor. Binnur Kaya, Osman Sonant, Damla Colbay, Biran Damla Yılmaz, Gülcan Arslan gibi başarılı oyuncular Yoksul Akraba dizisiyle el sıkışmış olup yeni eklenecek isimler merakla beklenmektedir.

Daha önceleri Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi, Kaçak Gelinler gibi başarılı yapımlara sahip olan NTC Medya bu sefer aralarında kan bağı olan zengin ve fakir yaşamları biraraya getiren bir diziye imza atıyor. Heyecan verici öykünün yazarları ise senarist Hatice Meryem ile Yelda Eroğlu olacak.

YOKSUL AKRABA DİZİSİ KONUSU

Adından da anlaşılacağı üzere biri yoksul biri varlıklı iki ailenin hayatlarının birleşeceği dizi de şanslı doğmuş genç kız ile fakir bir mahallede büyümüş genç kız'ın farklılıklarına da parmak basılacak. Oyuncu Binnur Kaya'nın yoksul ailenin annesi Berrin rolünde olacağı söyleniyor.

BİNNUR KAYA

Başarılı oyuncu Binnur Kaya 19 Nisan 1972 tarihinde doğmuştur. Sinema ve tiyatroyla yakından ilgilenmiş komedi dalındaki başarısını tüm Türkiyeye ispatlamıştır. 2007 yılında Avrupa Yakası dizisiyle tanınır hale gelen oyuncu dram dalında da kendini göstermiştir.

OSMAN SONANT

1 Mart 1979 yılında doğmuş olan oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları mezunudur. Fi isimli internet dizisinde canlandırdığı Sadık Murat Kolhan karakteriyle seyirci tarafından büyük ilgi görmüştür.

DAMLA COLBAY

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro mezunu olan güzel oyuncu Damla Colbay 1993 İzmir doğumludur. İçerde dizisinde canlandırdığı Eylem karakterinden sonra televizyon dünyasında aşina bir yüz olmuştur.

GÜLCAN ASLAN

Güzel oyuncu 1 Mayıs 1986 Sakarya doğumludur. Bir Çocuk Sevdim dizisi ile tanınmaya başlayan Gülcan Arslan Arka Sokaklar’da hayat verdiği komiser Leyla rolü ile de kariyerinde önemli adımlar atmıştır.

BİRAN DAMLA YILMAZ

27 Haziran 1997 doğumlu genç oyuncu hali hazırda konservatuar eğitimine devam etmektedir. Kırgın Çiçekler dizisindeki kilit rolüyle tanınan oyuncu Mahsun Kırmızıgül'ün Mucize 2 filminde başrolde yer almıştır.

15-02-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar