Yüksek Sosyete yeniden Star Tv ekranlarında!

Yüksek Sosyete yeniden Star Tv ekranlarında!
Star Tv ekranlarında yayınlanan Yüksek Sosyete dizisi yeniden izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Yüksek Sosyete ne zaman başlayacak?

Star Tv'nin yaz dizilerinden biri olan Yüksek Sosyete yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yaz sezonunda izleyicisi buluşan dizinin yeniden yayınlanacağı haberleri sevenlerini heyecanlandırdı. Peki Star Tv'nin Yüksek Sosyete dizisi ne zaman başlayacak? Yüksek Sosyete hangi kanal da yayınlanacak? Yüksek Sosyete'nin tekrarları saat kaçta Star Tv ekranlarında olacak? İşte Yüksek Sosyete dizisi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

YÜKSEK SOSYETE YENİDEN STAR TV'DE!

2016 yılının Haziran ayında Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan yaz dizisi Yüksek Sosyete, oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çekmişti. Başrollerinde Engin Öztürk ile Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı Zuhal Olcay, Hakkı Erkök, Taner Barlas ve Aliye Uzunatağan gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimler yer alıyordu. Her yaz bomba gibi yaz dizileri ile ekranları renklendiren Star Tv, bu dizisi ile (Yüksek Sosyete) izleyiciden tam not almıştı. Fakat dizinin ilerleyen bölümlerinde izleyici yavaş yavaş sıkılmaya başladı. Bununla birlikte bir de Cesur ve Güzel dizisinin sezon arasından geri dönmesi diziyi olumsuz etkiledi. Cesur ve Güzel dizisinin ekranlara dönmesi ile birlikte Yüksek Sosyete, Perşembe günününden Cumartesi'ye alınmıştı. Durum böyle olunca reyting oranları iyice düşen dizi Cumartesi gününe geçmesinin hemen ardından 3 bölüm sonra final yapma kararı aldı. Ve dizi tam 3 bölüm sonra yani 24 Aralık 2016 Cumartesi günü ekranlara veda etti.

26 bölüm Star Tv ekranlarında yayınlanan dizi Yüksek Sosyete'den sevindiren bir haber geldi. Yaz sezonun araya girmesi ile bir çok gündüz kuşağı sezon finali yapınca kanallar boş kaldı. Bu boşluğu değerlendirmek isteyen Star Tv başrollerinde  Engin Öztürk, Hazar Ergüçlü, Meriç Aral, Ozan Dolunay, Zuhal Olcay, Nihat Altınkaya, Gülşah Çomoğlu, Ceyda Tepeliler, Taner Barlas, Hülya Gülşen ve Hakkı Ergök'ün yer aldığı dizi Yüksek Sosyete'yi tekrardan ekranlara getirme kararı aldı. Sevilen dizi Yüksek Sosyete yaz sezonunda tekrar bölümleri ile yeniden Star Tv ekranlarında olacak. Pazartesi gününden yani 1 Temmuz 2019 tarihinden itibaren hafta içi her gün saat 12:45'te Star Tv ekranlarında sevenleri ile buluşacak. Dizinin tekrar bölümlerini izlemek için Star Tv Canli İzle adresini ziyaret edebilirsiniz.

29-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar