Yüksek Topuklar konusu ve oyuncu kadrosu

Yüksek Topuklar konusu ve oyuncu kadrosu
Kanal D ekranlarında başlamaya gün sayan yeni dizi Yüksek Topuklar'ın konusu ne olacak? Dizinin kadrosu hangi ünlü oyunculardan oluşuyor?

Birbirinden etkileyici konularıyla yeni dizilerin hız kesmeden yayın hayatına girdiği şu dönemde Kanal D'nin ve Felix Medya'nın işbirliğiyle bir proje geliyor. Kısa süre önce yayınlanan tanıtım filmleri ve güçlü kadrosuyla yeni dizi Yüzleşme büyük merak uyandırmıştı. 5 Mart Salı akşamı televizyon ekranlarına merhaba diyecek olan Yüzleşme dizisiyle gündeme gelen kanal şimdi ise başka bir projeyle izleyicisinin ilgisini çekmeye hazırlanıyor.

Adının şimdilik Yüksek Topuklar olarak bildirildiği dizinin çekimleri mart ayının sonuna doğru başlayacak. Şuan ise cast çalışmaları devam ettiğinden dizi kadrosunun haftalar içinde şekillenebileceğini söyleyebiliriz. Merakla beklenen dizinin konusu nedir ve oyuncu seçme aşamasında teklif götürülen ünlü isimler kimdir? 

Yüksek Topuklar Dizisi'nin Konusu nedir?

İsminden anlaşılacak üzere Yüksek Topuklar dizisinin konusu kadınlar ve kızlar etrafında dönen tutkulu bir hikayeye dayanıyor. Mankenlik yapan genç bir kızın ve 3 arkadaşının şöhret olma yolunda araya ihanet ve aşkında girdiği hayatları anlatılacak.

Defne Samyeli ve kızı Yüksek Topuklar'da mı buluşuyor?

Son günlerde ünlü komedyen Cem Yılmaz'la birlikteliğiyle adından söz ettiren Defne Samyeli ve kızı Deren Talu'ya başrol için teklif götürüldüğü konuşuluyor. İkilinin net bir cevabı olmamakla birlikte Defne Samyeli'ye dizideki mankenlik ajansının sahibi, kızı Deren Talu'ya ise şöhret basamaklarını tırmanacak manken kız rolü sunulduğu ihtimaller arasında.

Yüksek Topuklar Dizisi'ni kim yönetecek?

Başarılı yönetmen Altan Dönmez son olarak Vurgun dizisinin yönetmen koltuğuna oturmuş fakat 3. bölümle birlikte görevini bir diğer başarılı isim Hilal Saral'a devretmişti. Şimdi ise çok yakında başlayacak olan Felix Medya imzalı Yüksek Topuklar dizisinin yönetmenliğini üstlenecek.

Yüksek Topuklar dizisinin ilerleyen haftalarda şekillenecek olan oyuncu kadrosunu, yayın tarihini ve konusu hakkında detayları sitemizde bulabilirsiniz.

28-02-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar