Yürek Çıkmazı 12. Bölüm izle

Yürek Çıkmazı 12. Bölüm izle
24 Ocak Salı akşamı yayınlanan Yürek Çıkmazı 12. Bölümde Feride’yi kurtaran Yılmaz aniden sessizliğe bürünür Bu tavrı fırtına öncesi sessizlik gören Halil ve Birsen ne yapacak?

Salı akşamlarına damga vuran dram dizisi Yürek Çıkmazı 12. yeni bölümü 24 Ocak Salı günü TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Feride’yi kurtarmak için kendini ortaya koyan Yılmaz, birden bire sessizliğe bürünür. Babalarının düştüğü yerden kalkacağından emin olan Halil ve Birsen fırsat kollarken Yılmaz’ın sarf ettiği “Bir bizden bir sizden” sözcüğü ne anlama geliyor? Yılmaz’ın hedefinde artık ailede en zayıf halka olarak gördüğü Yusuf vardır. Aile içi şiddeti ekranlara taşıyan Yürek Çıkmazı 12. Bölümde dengeler bir ekz daha değişiyor. Mesut Akusta, Ayça Bingöl ve Alp Navruz’un başrollerini paylaştığı Yürek Çıkmazı 12. Yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Yürek Çıkmazı 12. Bölüm izle!

Alp Navruz, Ayça Bingöl ve Mesut Akusta’nın başrollerini paylaştığı aile ve dram dizsi Yürek Çıkmazı kadrosu ve dramatik hikâyesiyle salı günleri izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Kişilik bozukluğunu ailesine şiddet olarak uygulayan bir adamın ve ölümüne sebep olduğu eşinin dramını izleyiciyle buluşturan Yürek Çıkmazı dizisinde İrem Helvacıoğlu, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay, İlayda Ildır gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Yusuf tuzağa düşecek mi?

24 Ocak Salı akşamı TRT1’de yayınlanacak Yürek Çıkmazı 12. Bölümde mezarın açılmasını talep eden Yılmaz aniden sessizliğe bürünür. Onun bu tavrını fırtınadan önceki sessizlik olarak gören Halil ve Birsen babalarının düştüğü yerden kalkacağından emindir. Halil ile uğraşamayacağını fark eden Yılmaz gözünü Yusuf’a çevirir. Ailedeki en zayıf halka olarak gördüğü Yusuf’u tuzağa düşürmek isteyen Yılmaz amacına ulaşabilecek mi? Her odaya kurulan kameralar eşliğinde yaşamaya başlayan Feride için zor bir süreç başlamıştır. Zira Kıvanç, artık karısının attığı adımdan haberi vardır ve karısına Yılmaz’a mektup yazmasını tavsiye eder. Ancak bu kurnazca bir tekliftir.

Ali Fuat kızını geri istiyor

Zeynep ve Halil arasındaki ilişki tutkulu bir aşka dönüşmeye başlamıştır. Diğer yandan Ali Fuat’ın Zeynep’in karşısına çıktığını öğrenen Cem ne yapacağını düşünmeye başlar. Çünkü Ali Fuat, kızını geri istemektedir. Yılmaz, ailenin en zayıfı olarak gördüğü Yusuf’u hazırladığı tuzağa yavaş yavaş çekerken Cem’in planından haberi yoktur. İşlerin iyice çıkmaza girdiği Yürek Çıkmazı 12. Son bölüm 24 Ocak Salı akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında.

24-01-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar