Ab-ı Hayat Çekimleri Başladı

Ab-ı Hayat Çekimleri Başladı
Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve merakla beklenen yeni dizilerden Ab-ı Hayat sete çıkarak çekimlere başladı. Dizi şubat ayında yayınlanacak.

Yeni yılla birlikte televizyon kanalları yeni bir dizi atağına başladı. Hemen hemen bütün kanallar yeni yılla birlikte pek çok diziyi seyirciyle buluşturmak için yoğun bir mesaiye başladı. Başta Fox Tv, Star Tv ve Show Tv olmak üzere bütün kanallar anlaşmaya vardıkları yapım şirketleri aracılığı ile yeni dizilerin hazırlıklarına ve çekimlerine başladı. Bir bir yeni dizilerin seyirciyle buluşmaya başladığı bu dönemde star Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Ab-ı Hayat ise OGM tarafından hazırlanıyor. Kadrosunda güçlü isimlerin yer aldığı dizi yeni dönemin ilgi çeken ve iddialı yapımlarından biri olarak gösteriliyor. Özellikle konusu ile dikkatleri çeken dizinin yapılan hazırlıkları ise tamamlandı ve dizi çekimlere başladı. Birkan Sokullu ve Ebru Şahin’i başrollerinde buluşturan dizinin sete çıkması ve çekimlere başlaması seyirciyi de heyecanlandırdı.

Ab-ı Hayat Sete Çıktı

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Star Tv’de yayınlanacak olan yeni dizi Ab-ı Hayat sete çıkarak çekimlere başladı. Nuran Evren Şit tarafından kaleme alınan ve Hilal Saral’ın yönetmen koltuğunda oturduğu yeni dizi Ab-ı Hayat uzun süredir prodüksiyon hazırlıkları ve cast çalışmalarıyla gündeme geliyordu. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı ve başrolünde Birkan Sokullu ile Ebru Şahin’i bir araya getiren dizi seyirci tarafından da heyecanla beklenen yapımlar arasında. Yeni yılın iddialı ve merak edilen dizilerinden olması beklenen Ab-ı hayat ayrıca çarpıcı konusuyla da dikkatleri çekiyor. Dizinin çekimlerinin başlamasıyla birlikte en geç şubat ayının ortasında ekrana gelmesi bekleniyor.

Ab-ı Hayat Konusu ve Oyuncu kadrosu

Star Tv’nin 2023 yılında seyirciyle buluşması beklenen yeni dizisi Ab-ı hayat sete çıkarak çekilere başladı. OGM tarafından hazırlanan dizinin konusu da oldukça çarpıcı. Dizide, hep 30’lu yaşlarında görünen ve farklı zamanlarda yaşayan Kemal’in çarpıcı ve ilgi çeken hayatı konu ediliyor. Dizide Kemal’i ünlü oyuncu Birkan Sokullu’nun canlandıracağı öğrenildi. Dizide yer alan birbirinden ünlü isimler arasında ise

-          Birkan Sokullu (Kemal)

-          Ebru Şahin (Hayat)

-          Necip Memili (Turgut)

-          Gözde Seda Altuner (Aysel)

-          Ecem Çalhan (Miray)

-          Hümeyra (Neriman) ve

-          Zerrin Tekindor (Muhterem) bulunuyor. Dizinin şubat ayı ortalarında seyirciyle buluşması bekleniyor.

24-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar