Taçsız Prenses 3. Bölüm İzle

Taçsız Prenses 3. Bölüm İzle
Taçsız Prenses 3. bölüm izle sayfası; 24 Ocak Salı günü yeni bölümüyle yayınlanan Taçsız Prenses dizisini tek parça olarak izleyin.

Taçsız Prenses 3. bölüm izle; Fox'un yeni dizisi Taçsız Prenses 24 Ocak Salı günü yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünü izleyemeyen ve tekrar izlemek isteyenler bölümü tek parça izleyebileceği sayfa arıyorlar. Aşağıdaki link üzerinden Taçsız Prenses tek parça izleyebilir veya makalenin devamından yeni bölümde yaşanacak gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

TAÇSIZ PRENSES İZLE

"Taçsız Prenses" dizisi, Fox TV'de her salı saat 20:00'de yayınlanmaktadır. Yapım şirketi MF Yapım tarafından üretilen dizi, yapımcısı Asena Bülbüloğlu, yönetmeni Volkan Keskin ve senaryosu Pınar Bulut ve Onur Koralp tarafından yazılmaktadır. Oyuncu kadrosunda ise İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin ve Elif Kurtaran gibi isimler yer almaktadır. Dizinin yeni bölümünü Fox resmi internet sitesi üzerinden veya aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ederek izleyebilirsiniz.

TAÇSIZ PRENSES'TE BU HAFTA NELER OLACAK?

Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde; Masal annesini güvenli bir eve taşımak ister ancak Şahin'in akıbetini de merak etmektedir. Şahin'in iyi olup olmadığını öğrenebilmesi için canavarlı kapıyı mutlaka açaması gerekmektedir. Masal kapıyı açıp açmama konusunda düşünürken Şirin'in abisine olan sarsılmaz güveni karar vermesini zorlaştıracaktır. Yağmur ise büyük konserine saatler kala uyuyakalmamak için olağanüstü bir çözüm geliştirir.  Diğer tarafta Fuat, yine para kazanabilmek için kendisini tehlikeli bir oyunun içine sokmaktan çekinmeyecektir. Evgin ve Yağmur uzunca düşünmenin ardından canavarlı kapıyı açmaya karar verirler ancak kapıdan dışarı dökülenler Masal'ın beklediği gibi olmayacaktır.

TAÇSIZ PRENSES TEK PART OLARAK NASIL İZLENİR?

Taçsız Prenses dizisinin izleyemeyenler veya tekrar izlemek isteyenler internet sayfaları arasında arama yaparak dizinin bölümlerine tek part olarak ulaşmaya çalışıyorlar. MF Yapım'ın Fox için hazırladığı dizi telif nedeniyle izinsiz olarak yayınlanamamaktadır. Diziyi legal olarak izlemenin tek yolu, Fox'un resmi internet adresi "https://www.fox.com.tr/Tacsiz-Prenses/bolumler" bağlantısını takip etmektir.

Taçsız Prenses her salı saat 20:00'de Fox'ta.

24-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler