Yürek Çıkmazı dizisi kim kimdir?

Yürek Çıkmazı dizisi kim kimdir?
Yürek Çıkmazı TRT 1’in iddialı yapımlarından biri. Dramatik hikayesi ile daha ilk bölümden izleyiciyi ekran başına kilitleyen Yürek Çıkmazı'nın karakterleri haberimizde

Geniş yelpazede yapımları ekrana taşıyan TRT1’in yeni sezona damga vurması beklenen Yürek Çıkmazı kadına şiddet konusunu işliyor. Bilseniz ölmem ne uzun sürdü, sloganıyla izleyiciyle buluşacak olan Yürek Çıkmazı dizisinin karakterleri araştırılıyor. Dizi severler merak ediyor, Salı akşamları yayınlanacak olan Yürek Çıkmazı dizisinde kim kimdir? Yürek Çıkmazı karakterleri ve oyuncu kadrosu haberimizde. Şimdi detaylar

Yürek Çıkmazı dizisi kim kimdir?

1 Kasım Salı günü ekran yolculuğuna başlayan Yürek Çıkmazı TRT 1’in iddialı yapımlarından biri. Dramatik hikayesi ile daha ilk bölümden izleyiciyi ekran başına kilitleyen Yürek Çıkmazı, kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının duygu yüklü hikayesini anlatıyor.

Yürek Çıkmazı’nda kimler oynuyor?

Yürek Çıkmazı dizisinde Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta başrolleri paylaşıyor. Kadına şiddeti derinlemesine işleyen Yürek Çıkmazı’nda ayrıca Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay, İlayda Ildır gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Salı akşamlarına damga vuran dizide karakterler şöyle oluştu:

Cennet: 

Öldüğü güne kadar şiddet gören ancak bunu kimseye anlatmayan Cennet, öldüğü gün açılmak üzere bir mektup bırakır. Artık o konuşmaya karar vermiştir. Arkasından tüm sessiz çığlıklarını satırlara döktüğü mektup, geride kalanların hayatını değiştirecektir.

Halil:

Babası Yılmaz’a baş kaldıran tek kişidir. Sevgiyi ve güveni bırakan ve yuvasını terk eden Halil, yuvasına bir daha adımı atmamıştır. Annesinin bıraktığı mektubun ardından babası ve kardeşleriyle yaman bir savaşa çıkacaktır.

Zeynep

: İdealist ve başarılı bir avukat olan Zeynep asla bildiğini okumaktan geri kalmaz. Cennet’in davasından beklediği tek şey şiddet gören kadınlar için bir örnek oluşturmasıdır.

Yılmaz

 Yolunda gitmeyen her şey için başkalarını suçlayan Yılmaz, Cennet’in ölümüyle kendini suçlar. Artık hesaba çekilme sırası Yılmaz’a gelir!

Feride

 Babası söz konusu olduğunda gözü hiçbir şeyi görmeyen Feride her zaman babasından takdir beklese de asla göremez. İstediğini elde etmede usta olan Feride’nin hayatı Cennet’in ölümüyle değişir ve eski hayatından tek bir iz kalmaz!

Birsen

 Hayallerine bile el uzatılan Birsen adeta kendinden vazgeçmiş bir kadındır. Herkesin her işine yetişmeye çalışan Birsen, tıpkı annesi Cennet gibi kendini feda edip diğerlerini kurtarmanın derdindedir.

01-11-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar