Yürek Çıkmazı Salı Günü Neden Yok?

Yürek Çıkmazı Salı Günü Neden Yok?
TRT 1 ekranlarının Salı akşamlarının sevilen dizisi Yürek Çıkmazı’nın 18. Bölümü 28 Mart Salı akşamı neden yayınlanmıyor? Dizi final mi yaptı?

Gold Film tarafından hazırlanan ve bu sezon başında TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Yürek Çıkmazı dizisi Salı akşamları ekrana geliyor. Son olarak 21 Mart tarihinde 17. Bölümüyle seyirciyle buluşan dizinin 28 Mart tarihinde yayınlanacak 18. Yeni bölümünün yayınlanmayacağı öğrenildi. Kanalın sevilen dizilerinden biri olan ve kadrosunda ünlü isimleri barındıran Yürek Çıkmazı’nın neden yayınlanmadığı ve yayın akışında olmadığı dizinin sevenlerini meraklandırırken dizi izleyicileri Yürek Çıkmazı’nın final yapıp yapmadığını araştırmaya başladı. Şu ana kadar aldığı reytinglerle Salı akşamlarının ilk on içinde yer alan dizisi olan ve ortalama bir reyting oranını yakalayan dizinin yeni bölümünün ekrana gelmeyecek olması çeşitli söylentileri de beraberinde getirirken dizinin neden yayın akşında olmadığının cevabı kısa sürede ortaya çıktı.

Türkiye Hırvatistan Milli Maçı

Gold Film tarafından TRT 1 için hazırlanan ve Atike Hınçlıer’in aynı adlı kitabından uyarlanan Yürek Çıkmazı adlı dizinin 28 Mart Salı akşamı yayınlanacak 18. Bölümünün yayın akışında olmaması dizinin final yaptığı söylentilerini de beraberinde getirmişti. Ancak dizinin yeni bölümünün 28 Mart akşamı yayınlanmayacak olmasının sebebinin Türkiye Hırvatistan Milli Futbol Takımları karşılaşmasından dolayı olmadığı öğrenildi. Geçtiğimiz cumartesi günü Ermenistan’la oynanan karşılaşmada da Gönül Dağı kendi saatinde yayınlanmamıştı. Bugün de Yürek Çıkmazı yine Türkiye Hırvatistan milli maçı dolayısıyla yayın akışından çıkarıldı. Dizinin yeni bölümünün bir sonraki hafta yine aynı gün ve aynı saatte seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Yürek Çıkmazı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı Dram ve aile türünde ele alınan bir dizi. Atike Hınçlıer’in aynı adlı eserinden uyarlanan dizinin senaryosunu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise son değişiklikle birlikte Bahadır İnce yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında

-          Ayça Bingöl

-          Alp Navruz

-          İrem Helvacıoğlu

-          Mesut Akusta

-          Dilara Aksüyek

-          Bihter Dinçel

-          Selen Öztürk

-          Cemal Toktaş

-          Erhan Alpay

-          Eylül Ersöz

-          Ertuğrul Postoğlu

-          Alp Akar

-          Ozan Dağgez ve

-          Kemal Denizci yer alıyor.

28-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar