Yüsra Geyik hangi dizi ile anlaştı?

Yüsra Geyik hangi dizi ile anlaştı?
Genç neslin en beğendiği isimlerden olan Yüsra Geyik Taş Kağıt Makas dizi yapımcıları ile el sıkıştı. Bu haftaki bölümde yer alacak olan Geyik, Rüya karakterini canlandıracak.

Kanal D’ nin sevilen dizisi Taş Kağıt Makas’a yeni bir isim dahi oluyor. Etkileyici sahneleri ile dikkatleri üstüne çeken diziye sosyapat Fecir’in kız kardeşi Rüya karakteri ile Yüsra Geyik dahil oluyor. Arka Sokaklar ve Aile dizisindeki rollerinin üstesinden başarı ile gelen Geyik’in Taş Kağıt Makas dizisine renk katacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Taş Kağıt Makas dizisine sürpriz isim

İzlenme oranları ile yayıncısını ve yapımcısını memnun eden Taş Kağıt Makas dizisine yenir bir oyuncu daha dahil oluyor. Aile dizisindeki başarılı performansı ile göz dolduran Yüsra Geyik Kanal D’ nin yeni iddialı dizilerinden Taş Kağıt Makas dizisi kadrosuna katılıyor. Dizide Rüya karakterine hayat verecek olan güzel oyuncu dizi kadrosunda önemli bir yere sahip olacak. Dördüncü bölümden itibaren dizi kadrosuna katılacak olan genç oyuncunun Fecir Emirkıran’ı ne kadar frenleyeceğini hep beraber göreceğiz.

Yönetmen Yusuf Pirhasan

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal gibi deneyimli oyuncularla birlikte başrolü paylaşacak olan Yüsra Geyik, Yusuf Pirhasan'ın yönetmenliğini üstlendiği bu diziyle seyirciyle buluşacak. Fecir Emirkıran'ın kardeşi Rüya karakterini canlandıracak olan Geyik, izleyicilere sıra dışı bir karakter deneyimi sunacak. Zengin bir müteahhitin sosyopat oğlu olan Fecir'in kız kardeşi olarak Rüya karakterini oynayacak olan Yüsra Geyik, Arka Sokaklar dizisindeki Zeliha Çoban ve Aile dizisindeki Yağmur karakterlerinden sonra bu yeni rolünde de başarılı bir performans sergileyecek.

Alzheimer hastası bir babanın hikayesi

Taş Kağıt Makas dizisi, Alzheimer hastası bir baba ile mücadele eden Umut'un hikayesini izleyicilere aktaran sıra dışı bir yapım. Tanıtım filmleri ve etkileyici sahneleriyle dikkat çeken dizi, Yüsra Geyik'in katılımıyla daha da renklenecek ve seyircileri ekran başına kilitleyecek. Yüsra Geyik'in Rüya karakteriyle diziye dahil olmasıyla birlikte, Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu  dizisinin adını daha sık duyacağız. Sıra dışı üstün bir hafıza yeteneğine sahip olan Umut’un bu durumu çevresindekilerin dikkatini çeker. İşlemediği bir suç ile suçlanan babası için bir avukat arayışındaki Umut’un yaptıkları izleyicileri hop oturup hop kaldıracak.

11-03-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler