Yüsra Geyik'in yeni dizisi belli oldu

Yüsra Geyik'in yeni dizisi belli oldu
Uzun yıllar Arka Sokaklar dizisinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Yüsra Geyik Ay yapım imzalı Aile dizisi ile el sıkıştı. Aile çok yakında Show Tv’de ekrana gelecek.

Arka sokaklarda yıllarını geçiren ve adeta setlerde büyüyen ünlü ve güzel oyuncu Yüsra Geyik yeniden setlere dönüyor. Arka Sokaklar dizisine henüz küçük yaşlarda başlayan ve uzun sezonlar boyunca Arka Sokaklar’da Zeliha karakterine hayat veren güzel oyuncu Yüsra Geyik geçtiğimiz sezonlarda Arka Sokaklar’dan ayrılmış ve başka projelerde yer almak istediğini belirtmişti. Güzel oyuncu daha sonra Camdaki Kız dizisinde rol almış ve burada gösterdiği performansla otoritelerden tam not almıştı. Daha sonra bu diziyle yollarını ayıran ünlü ve güzel oyuncu Yüsra Geyik yeniden bir dizinin kadrosunda yer alacak. Ünlü oyuncu Ay Yapım tarafından hazırlıkları ve cast çalışmaları devam eden Aile dizisiyle el sıkıştı.

Yüsra Geyik Aile Dizisinde

Arka Sokaklar’ın en çok sevilen karakterlerinden biri olan ve uzun yıllar bu dizide rol alan ve bu dizide büyüyen ünlü ve güzel oyuncu Yüsra Geyik’in yeni sezonda rol alacağı yeni dizisi belli oldu. Arka Sokaklar’dan sonra, Camdaki Kız ve Garip Bülbül Neşet Ertaş adlı yapımlarda yer alan Yüsra Geyik yeni sezonda Ay Yapım imzalı Aile dizisiyle anlaştı. Show Tv ekranlarında yayınlanacak ve yakın zamanda sete çıkması beklenen dizide ünlü oyuncunun Yağmur karakterine hayat verecek. Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosu Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan Aile dizisinde Yağmur, Psikolog Devin’in kardeşi olarak seyirci karşısına çıkacak. Ele avuca sığmayan Yağmur dizinin ana karakterlerinden biri olacak. Show Tv ekranlarında yayınlanacak dizinin çok yakında sete çıkması ve en geç Ekim ayı sonunda seyirciyle buluşması bekleniyor.

Yüsra Geyik Kimdir?

Dizi ve sinema setlerinin sevilen ve aranılan oyuncularından Yüsra Geyik 21 Haziran 1990 yılında Samsun’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen Yüsra Geyik küçük yaşlardan itibaren setlerde yer almıştır. Oyuncu uzun yıllar boyunca Arka Sokaklar dizisinde Zeliha karakterine hayat vermiştir. Bu diziden ayrıldıktan sonra başka projelerde de yer alan oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Arka sokaklar, Afacanlar kampı, Yumurcak Tv, Yabancı Damat, Camdaki Kız ve Garip Bülbül Neşet Ertaş bulunmaktadır. Oyuncu ayrıca pek çok tiyatro oyununda da rol almıştır.

29-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar