Star TV'nin Yeni Dizisi Yalı Çapkını'nda Kim Kimdir?

Star TV'nin Yeni Dizisi Yalı Çapkını'nda Kim Kimdir?
Star Tv ekranlarında sezona yeni başlayan ve yeni dizilerden biri olan dram ve aşk türündeki dizi Yalı çapkını’nda hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor?

Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan sezonun yeni ve iddialı dizilerinden biri olan Yalı Çapkını seyircinin beğenisini kazanmayı başardı. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve ilk bölümü 23 Eylül Cuma akşamı ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Burcu Alptekin’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Mehmet Barış Günger’in kaleme aldığı dizi dram ve aşk türünde ele alınıyor. Bir gencin ailesinin karşı gelmelerine rağmen sevdiği kızla birlikte olma çabasının anlatıldığı ve içinde törenin de yoğun olarak işlendiği Yalı çapkını dizisinin başrolünde ise Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan demir ve Çetin Tekindor yer alıyor. Kanalın iddialı yapımının kadrosunda ayrıca birbirinden başarılı ve ünlü isimler rol alıyor. İşte bu isimlerden bazıları ve canlandırdıkları karakterler!

Yalı Çapkını Kim Kimdir?

Seyran (Afra Saraçoğlu):

Dizinin ana kadın başrol oyuncusu olan Afra Saraçoğlu dizide Seyran karakterine hayat vermektedir. Seyran, Kazım ve Esme’nin küçük kızıdır. Antep’in en güzel kızlarından biri olan Seyran okumak ve kendi ayakları üzerinde durmak istemektedir. Oldukça merhametli ve sevgi dolu olan seyran yeri geldiğinde hırçınlaşan ve tuttuğunu koparan biri olabilmektedir.

Ferit (Mert Ramazan Demir):

Antep’in sayılan isimlerinden Halis Ağa’nın torunu olan Ferit şeker hastasıdır. Hem hastalığı hem de evin küçük oğlu olması sebebiyle fazlaca şımartılmıştır. Yurt dışında okuduğu ve sonrada ülkeye döndüğü için evin, ailenin ve şehrin kurallarını bilmemekte ve uymamaktadır. Yakışıklı, deli dolu ve oldukça da çapkın biridir Ferit.

Halis Ağa (Çetin Tekindor):

Dizinin ağır topudur. Korhan Ailesinin reisidir. Ülkenin en iyi ustalarından biriyken yaşlılığın getirdiği hastalıklar sebebiyle işleri oğlu Orhan’a devretmiştir. Otoriter, kuralcı, sert biridir. Bir tarafta mücevher işlemeye çalışırken bir taraftan da Ferit’le ve kendi içinde yaşadıklarıyla hesaplaşmaya çalışmaktadır.

Hattuç (Şerif Sezer):

Seyran’ın babası Kazım’ın halasıdır. Esme, Suna ve seyran da ona hala diye hitap ederler. Hiç evlenmemiştir. Oldukça sert, otoriter biridir. Zamanında babasının fiziksel ve psikolojik şiddetine maruz kaldığı için Kazım’ın kızlarına karşı sert tavrını desteklemektedir.

Orhan (Emre Altuğ):

Halis Ağa’nın torunu ve Ferit ile Fuat’ın babasıdır. Oldukça başarılı bir iş adamıdır ancak babası gibi usta değildir. Bu yüzden hiçbir zaman Halis Ağa’yı memnun edememiştir. Oğulları Ferit ve Fuat’a kendisine tanınandan fazla özgürlük tanısı da tek istediği çocuklarının kendisini babası halis Ağa’ya karşı mahcup etmemeleridir. Merhametli, anlayışlı ve kendi içinde oldukça yalnız biridir.

Star Tv’nin OGM Pictures imzalı yeni dizisi Yalı Çapkını her hafta cuma akşamları seyirci karşısına çıkmaktadır.

29-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar