Yüz Yıllık Mucize'nin afişi yayınlandı

Yüz Yıllık Mucize'nin afişi yayınlandı
130 yaşında olmasına rağmen gençliğini koruyan ve deneyimini insanlarla paylaşan Kemal'in sıra dışı öyküsünü anlatan Yüz yıllık Mucize’nin merakla beklenen afişi yayınlandı.

Star TV'nin büyük bir heyecan merakla beklenen yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize'nin afişi yayınlandı. Bir OGM Pictures yapımı olan Yüz Yıllık Mucize sıra dışı konusuyla dikkat çekiyor. Başrollerini Birkan Sokullu, Ebru Şahin ve Zerrin Tekindor’un paylaştığı dizi ne zaman yayınlanacak? Yüz Yıllık Mucize dizisinin konusu nedir? Yüz Yıllık Mucize ile ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Yüz Yıllık Mucize'nin afişi yayınlandı

130 yaşında olmasına rağmen gençliğini muhafaza eden ve yüz yıllık deneyimini insanlarla paylaşan Kemal'in ömrüne son vermek üzereyken Harika'yla tanışmasının ardından gelişen olayları anlatan Yüz yıllık Mucize’nin merakla beklenen afişi yayınlandı. Abı Hayat olarak çekimlere başlayan ve Lavanta Konağı olarak ismi değiştirilen Star Tv dizisi son olarak Yüz Yıllık Mucize adını aldı.

Sıra dışı konusuyla dikkat çekiyor

Başrollerini Birkan Sokullu, Ebru Şahin ve Zerrin Tekindor’un paylaştığı dizide ayrıca Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Yalçın Hafızoğlu, Laçin Ceylan ve Hümeyra gibi başarılı isimler de rol alıyor. Nuran Evren Şit’in yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral oturuyor. OGM Pictures yapımı Yüz Yıllık Mucize, 130 yaşında olan ancak 30 yaşında görünen bir adamın sıra dışı hikâyesini anlatıyor. Ali Tahir yüz yıl önce yaşanan Kurtuluş Savaşı’nda önemli bir görev üstlenen Kuvayı Milliye’de çalışan yiğit bir subaydır. Savaş biter ancak ona tanınan bir güç sayesinde vücudu yaşlanmaktan kurtulur. Sürekli genç görünen Ali Tahir, müfettiş olarak görevlendirilir. Sonrasında gelişen olayları, dünya savaşlarını, ekonomik krizleri, batan şirketleri, yeni kurulan ve yıkılan devletleri görür. Yaşanan her olay ona bilgi ve tecrübe kazandırır. 30 yaşındaki genç görünümünü devam ettiren Ali Tahir 2023 yılında artık ölmek istemektedir. Harika isimli bir genç kızla tanışınca fikrini değiştirir. Genç kıza sırrını açıklar Ali Tahir. Bu tanışma her ikisi için de kaderlerinde bir dönüm noktasıdır. Ancak kendilerine sunulan tercih haklarıyla kaderlerini değiştirme seçeneği sunulmuştur.

Usta oyunculardan kadro kuruldu

Ebru Şahin (Harika)

Birkan Sokullu (Ali Tahir)

Zerrin Tekindor

Hümeyra

Gözde Seda Altuner

Ayşegül Cengiz

Necip Memili

Yalçın Hafızoğlu

Merve Nur Bengi

Ecem Çalhan

Laçin Ceylan

Zehra Kelleci

20-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar