Yüzleşme dizisi ne zaman başlıyor? Yüzleşme dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu kimlerdir?

Yüzleşme dizisi ne zaman başlıyor? Yüzleşme dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu kimlerdir?
Kanal D'de yayınlanacak Yüzleşme dizisi ne zaman başlıyor? Yüzleşme dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu hangi oyunculardan oluşuyor?

Kanal D ekranlarından izleyiciye ulaşacak Yüzleşme dizisi ne zaman başlıyor? Hangi ünlüleri kadrosuna alacak? İçeriği ne? Bu soruların hepsine bu yazımızda cevap bulabileceksiniz.

Bir süredir sesi soluğu çıkmayan Kanal D epeyce ses getireceğe benzeyen iddialı bir diziyle çıkış arıyor. “YÜZLEŞME!”
Konusu bir hayli ilginç. Masal, (herkes onu Buket diye tanımaktadır) hayatını mahveden olayın intikamı için Kalender kasabasına geri gelmiştir. Yüzleşmeye hazırdır ancak bu kadar zor olacağını tahmin bile edemeyecektir. Fikret Bey ise koku üretimiyle meşgul görünse de aradığı tek şey,  binlerce çiçeğin içinde kayıp kızının kokusudur.

Fikret’in kızın kaybetmiştir ama umudu hala diridir. Kasabanın fakir ailelerinden olan Ömer, Fikret’in kızı Gonca’ya aşıktır; Gonca ise bir gece aniden kaybolur. Hiçbir iz bırakmadan kaybolan Gonca’dan umudunu kesen Ömer, kasabadan ayrılır. Uzun süre sonra geçmişi ile yüzleşmek için geri döner.

Dizinin işleyişi

Yüzleşme dizisi bir intikam hikayesi üzerine kurulu. Kriminal drama türünde olması bekleniyor. Dizi çiçek ve koku üretimi ile ünlü Kalender kasabasında çekilecek. Kasabada tüm sırlar yavaş yavaş ortaya çıkacak ve herkesin hayatı tamamen değişecek.

Yüzleşmedizisi ne zaman başlıyor?

The Company'inin ve Bülent Turgut’un yapımcılığını üstlendiği Yüzleşme dizisi Kanal D'de ekranlara gelecek. Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıer’i görüyoruz. Senaryosunu Altuğ Küçük’ün yazdığı dizinin çekimlerine başlandı bile. 10 Ocak Perşembe günü çekimlere başlanan Yüzleşme dizisi 5 Mart Salı akşamı ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak.

Dev Oyuncu Kadrosu

Yüzleşme dizisinde birbirinden kaliteli isimler yer alıyor. Oyuncu kadrosu itinayla seçildi. Fikret karakteriyle Uğur Yücel, Levent karakteriyle Yiğit Kirazcı ve Ömer Aladağ karakteriyle Engin Öztürk kıyasıya mücadele edecek.

Başrolde Uğur Yücel’in oynadığı Yüzleşme dizisinde Kösem dizisinden aklımızda kalan Hande Doğandemir de rol alacak. Engin Öztürk ve Yiğit Kirazcı'da Yüzleşme dizisine renk katacak diğer oyuncular.

Yüzleşme dizisinin oyuncu kadrosuna bir göz atalım

Oldukça iddialı olduğu geniş oyuncu kadrosundan da belli olan dizide şu isimler yer alacak.
Uğur Yücel (Fikret), Hande Doğandemir (Masal), Engin Öztürk (Ömer), Yiğit Kirazcı (Levent), Zeynep Eronat (Songül), Yeşim Ceren Bozoğlu (Zümrüt), Şerif Sezer (Bibi), Mesut Akusta (Battal), Macit Koper (Halil), Durul Bazan (Yako), Gülsim Ali (Ayşegül), Darda Yasir Yenal (Yüzbaşı Gökhan), Gözde Çığacı (Seda), Müfit Kayacan (Selim), Yeşim Gül (Seher) 

15-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler