Zahide Yetiş parayla seyirci arıyor

Zahide Yetiş parayla seyirci arıyor
9 Eylül Pazartesi günü sabah kuşağında yeni sezonun ilk bölümü yayınlanacak olan Zahide Yetiş'le, bu yıl farklı bir yöntem deneyecek.

Sabah kuşağının ilgi çeken programı Zahide Yetiş yeni sezonda da dikkat çekmeye devam edecek. 9 Eylül Pazartesi günü sabah kuşağında yeni sezonun ilk bölümü yayınlanacak olan Zahide Yetiş'le, bu yıl farklı bir yöntem deneyecek. Önceki sezonlarda stüdyoya çeşitli ajanslardan seyirci taşıyan Zahide Yetiş’in bu sezonki metodu ne olacak, sorusuna cevap aradık. Şimdi detaylar.

Zahide Yetiş parayla seyirci arıyor

Show Tv’nin sabah kuşağı programlarında Zahide Yetiş bu sezon farklı bir yol yöntem izleyerek stüdyoya parayla seyirci getirtecek. Bunun amacı bütçeden tasarruf etmek. Yeni sezon için kolları sıvayan ve Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Zahide Yetiş, programına konuk bulmak için sokaklara broşürler astırdı. Bu broşürlerde ücret ve servis detayları bile dikkat çekici. Bakalım bu metot programa ne gibi avantaj sağlayacak, izleyip hep beraber göreceğiz.

Zahide Yetiş’i tanıyalım

1979 Avusturya, Viyana'da doğumlu. Babası burs kazanıp okul için Viyana'ya gitmesi sonucu Viyana’da doğdu. İsminin manası "Allah'ın emir ve yasaklarına uyan" demek olan Zahide'nin anne tarafı Yunanistan – Selanik göçmenidir.  Küçükken anne babası boşandığından dolayı babaannesinin yanında İzmir'de yaşayan Zahide Yetiş, ortaokul ve Lise yıllarında Güzel Konuşma, Şiir Okuma ve Kompozisyon Yarışmalarında hep birincilikler aldı. Liseyi İzmir Özel Fatih Koleji'de tamamlayan Zahide, 9 Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü'nü bitirdi.

Daha çocukluk yıllarında TRT'de belgesel seslendirmeleriyle televizyonculuğa başlayan küçük Zahide ilerleyen yıllarda Reklam Seslendirmeleri yanı sıra Haber Spikeri ve Metin Yazarı olarak görev yaptı.

TV8 ekranlarında yayınlanan "Kentlerin Dili" adlı programla Türkiye'yi dolaşarak 25 ayrı şehrin  belgesel programını yaptıktan sonra Türkiye'nin ilk Teknoloji Programı olan 'İnternet TV' yi sundu, 'İnternet Dünyası' adlı bir gazete köşesi bile hazırlayan Zahide Yetiş, İzmir Fatih Kolejinde Diksiyon Güzel Konuşma ve Artikülasyon dersleri verdi.

TRT Kurumlarında özellikle İzmir ve Ankara stüdyolarında "Genç Gözüyle Tartışma" , "İnternet TV", "Türk Site", "Gün Başlıyor", "Şans Karesi" ve "İzlenimler" gibi programlar hazırlayıp sundu. Bu programlar kadın, eğitim, kültür, eğlence, tartışma ve yarışma programları şeklinde çeşitlilik arz etti. Kanal D'de yayınlanan "Doktorum" Programını sunduktan sonra ATV'de "Zahide'yle yetiş hayata" adlı programda sunuculuk yapmaya başladı.

Zahide Yetiş, işadamı Cem Arısoy ile Paris'te 16 Eylül 2014 tarihinde evlenen Zahide Yetiş’in “ Dinle! Hayat Sana Fısıldıyor” adlı bir de kitabı vardır.

27-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar