Zalim İstanbul 22. Bölüm İzle!

Zalim İstanbul 22. Bölüm İzle!
Zalim İstanbul 22. Bölüm İzle; 9 Aralık Pazartesi Akşamı 22. Bölümüyle ekrana gelen Zalim İstanbul Dizisi’nin 22. Bölümünü tek parça Ful izlemek için detaylar haberimizde!

Zalim İstanbul 22. Bölüm İzle; Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay’ın başrollerinde yer aldığı Zalim İstanbul 9 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor. Kanal D’de bu sezon ikinci sezonunu yaşayan Zalim İstanbul Antakya’dan, İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesini ekrana getiriyor. Üç çocuğu ile ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkes için yeni sınavların başlangıcı olacaktır. Pazartesi akşamlarının alternatif dizilerinden olan ve seyirci tarafından beğenilerek izlenen Zalim İstanbul’un son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D’nin ikinci sezonuna giren ve 22. Bölümü bu akşam ekranlara gelecek olan dizisi Zalim İstanbul bu akşam 22. Bölümüyle ekrana geldi. Dizide Ceren için eğlenceli başlayan balayı zaman ilerledikçe en büyük kabusu olur. Nedim ve Ceren’i karşılarında gören Cenk ve Cemre şok olur. Dört kişi aynı mekanda sessizlik anlarında bile patlamaya hazır bomba gibidirler. Nedim ve Cemre için işkenceye dönen bu tatil Cenk için bardaktaki son damla olur. Zalim İstanbul’un son bölümü bu akşam Kanal D’de.

Zalim İstanbul 22. Bölüm Özeti!

Kanal’de ekrana gelen Zalim İstanbul’un bu akşam yayınlanan 22.bölümünde Nedim ve Ceren’i karşılarında gören Cenk ve Cemre şok olmuştur. Dört kişi aynı mekanda sessizlik anlarında bile patlamaya hazır bomba gibidirler. Nedim ve Cemre için dayanılması güç bir eziyete dönen bu tatil, Cenk’in bardağındaki son damla olur. Ceren için eğlenceli başlayan balayı ise en büyük kabusu ile son bulur.

Öbür taraftan Agah durumdan haberdar olduğunda ise, Şeniz’e patlar. Şeniz Agah’ın yönünü Seher’e çevirecek kılıfı hazırlamıştır. Seher’i ince ince işleyen Şeniz, Agah’ın Seher’e kızının gerçek yüzünü göstermesini sağlar. Şenez, planının kusursuz işlediğinden emin ilerlerken hiç beklemediği anda kendi bombası elinde patlayacaktır.

Zalim İstanbul 22. Bölümü tek parça izlemek ve Zalim İstanbul’la ilgili bütün detaylara zamanında ulaşmak için canlitv.com adresini takip edebilirsiniz.

09-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar