Zalim İstanbul 23. Bölüm İzle!

Zalim İstanbul 23. Bölüm İzle!
Zalim İstanbul 23. Bölüm İzle; 16 Aralık Pazartesi akşamı 23. Bölümüyle ekrana gelen Zalim İstanbul dizisinin 23. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Zalim İstanbul 23. Bölüm İzle; başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ve Mine Tugay’ın rol aldığı Kanal D’nin pazartesi akşamları yayınlanan dizisi Zalim İstanbul 16 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor. Her bölüm daha fazla heyecana sahne olan ve seyircinin her bölüm daha fazla merakla seyrettiği Zalim İstanbul’da kızlarıyla Hatay’dan İstanbul’a taşınan ve burada memleketlileri bir adamla karşılaşınca hayatları tamamen değişen bir ailenin hikayesinin anlatıldığı Zalim İstanbul seyirci açısından pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizilerden biri oldu. Heyecanla takip edilen Zalim İstanbul’un son bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D’nin heyecanla takip edilen dizilerinden Zalim İstanbul bu akşam 23. Bölümüyle ekrana geldi. Dizide geçtiğimiz bölüm balayına giden Ceren ve Nedim ikilisi balayı tatilleri sırasında Cenk ve Cemre’ye denk gelince hiçbir şey istedikleri gibi gitmemiştir. Ceren balayı sırasında yaşananlardan dolayı bebeğini düşürürken hayatının şokunu yaşamıştır. Öbür taraftan Şeniz planlarını tek tek devreye sokmuştur.

Zalim İstanbul 23. Bölüm Özeti!

Şeniz’in geçtiğimiz bölüm kurduğu planı tersine dönmüş ve hiç beklemediği anda kendini vurmuştur. Cenk ve Nedim içine düştükleri durumun şokundayken Şeniz, olanlara inanamaz. Agah ise bu hesaplaşmanın ortasına bomba gibi düşer. Cenk ise artık annesi ile arasına uzun bir duvar örecektir.

Öbür taraftan Ceren bebeğini kaybetmenin acısı ile tek sorumlu gördüğü kişiye; Şeniz’e karşı tüm silahlarını kuşanacaktır. Ama bunu tek başına yapamayacağını bilen Ceren, önce arkasını sağlama almalıdır. Cemre ise kardeşinin acısını paylaşırken, Nedim ve Ceren’in boşanacakları haberi ile alt üst olur. Ceren’in bebeğini kaybetmesi herkes için büyük şok olmuştur. Bu arada Ceren’in psikolojisi de oldukça bozulmuştur. Ceren ortalarda saatli bomba gibi gezinmektedir ve Şeniz’e karşı inanılmaz bir öfke duymaktadır. Şeniz uyuduğu sırada ona saldırarak Şeniz’i boğmaya çalışır. Ceren ne yapacağını bilemez bir haldeyken elinde kalan tek kozu kullanmaya karar verir. Bu arada Nedim, Şeniz’e korku salmaktadır. Yaptıklarının bedelini Şeniz’e ödetmeye kararlıdır.

Zalim İstanbul 23. Bölümü tek parça izlemek ve Zalim İstanbul’la ilgili haberlere daha kolay ve hatasız ulaşma fırsatı yakalamak için canlitv.com adresini takipte kalın.

16-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar