Zalim İstanbul 38. Bölüm İzle!

Zalim İstanbul 38. Bölüm İzle!
Zalim İstanbul 38. Bölüm İzle; 15 Haziran Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında 38. Yeni bölümüyle ekrana gelen Zalim İstanbul’u tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Zalim İstanbul 38. Bölüm İzle; İki sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Avşar Film tarafından hazırlanan Zalim İstanbul koronavirüs sonrası sete indikten sonra ikinci yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Özellikle son zamanlarda başrol oyuncusu Agah karakterini canlandıran Fikret Kuşkan’la yaşlanan sıkıntıların ardından hikaye ve senaryoda yapılan değişikliklerle çekimlerine devam eden dizi son bölümlerini yaşıyor. Final yapacak olan zalim İstanbul Kanal D ekranlarında umduğunu bulamayan yapımlardan biri olarak seyircinin belleğinde yer edecek. Pazartesi akşamlarının alternatif yapımlarından olan zalim İstanbul’un bu akşam yayınlanacak yeni bölümünü tek parça izlemek için detaylar aşağıda.

Zalim İstanbul 37. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında iki sezondur yayınlanan ve koronavirüs sebebiyle ara veren zalim İstanbul geçtiğimiz hafta 37. Yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkmıştı. Başrol oyuncusunun yokluğunda çekimlere devam eden dizinin 37. Bölümünde Cenk Ceren’e Cemreyi sevdiğini söylemiş ve büyük bir kavganın fitilini ateşlemiştir. Cemre köşkte yaşananlar ve saklanan sırları açığa çıkarmak için elinden geleni yapacaktır. Öbür taraftan Agâh Ceren’i köşkten alal ecele kovmuştur. Bebekle ilgili kendi planlarını devreye sokmaya karar veren Agâh’ın yumruğu köşkü yerinden oynatmıştır. Ancak Agâh’ın bilmediği köşkü ve içinde yaşayanları derinden etkileyecek sırların açığa çıkmak üzere olduğudur.

Zalim İstanbul 38. Bölüm Özeti!

37. bölümde yaşananlar ve Cenk’in kendi oğlu olmadığını öğrenmesi Agah’a ağır gelmiştir. Agah’ın kalbi bütün bunları kaldıramaz ve kalp krizi geçirir, hayatını kaybeder. Nedim ise Cemre’nin gerçekleri biliyor olmasına karşın kendinden saklamasını affetmez. Öbür taraftan Cemre Özge ile konuşmasının ardından kendi duygularını yeniden gözden geçirmeye başlar. Bu arada Cenk ve Nedim’in kardeşlikleri ise her zamanki gibi yine zorlu bir sınavın eşiğindedir ve ikilinin alacağı kararlar kimseyi mutlu etmeyecektir. Agâh’ın kapı dışarı ettiği Ceren Agah’ın kalp krizi geçirerek ölmesinin ardından köşke geri döner. Döner dönmezde büyük bir sırrı öğrenir ve olaylar artık kimse için normal olmaz. Kanal D ekranlarında 15 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek Zalim İstanbul yine heyecanlı bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor.

Zalim İstanbul’un 38. Bölümünü izlemek ve diziyle ilgili haberlere ulaşmak için canlitv.com adresinden ayrılmayın.

15-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar