Zalim İstanbul 6 ülkede birden yayınlanacak

Zalim İstanbul 6 ülkede birden yayınlanacak
Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Berker Güven ve Ozan Dolunay gibi ünlü oyuncuların yer aldığı ‘Zalim İstanbul’u Balkan ülkeleri başta olmak üzere 6 ülke izleme şansı bulacak

Son dönemlerde Türk dizileri popüler olmaya başladı. Muhteşem Yüzyıl, Kösem Sultan ve Ertuğrul gibi tarihi dizilerden sonra Zalim İstanbul’da yurt dışına transfer oldu. Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Berker Güven ve Ozan Dolunay gibi ünlü oyuncuların yer aldığı ‘Zalim İstanbul’u Balkan ülkeleri başta olmak üzere 6 ülke izleme şansı bulacak. Şimdi detaylar.

Zalim İstanbul 6 ülkede birden yayınlanacak

Kanal D’nin iddialı dizilerinden olan “Zalim İstanbul”, bundan sonra yurtdışında da izlenebilecek. Akşam gazetesinin haberine göre Kanal D International, dizinin ilk lisans satışını Romanya’ya yaptı. Zalim İstanbul başta Romanya ve Makedonya olmak üzere 6 ülkede birden ekranlara gelecek. Cevdet Mercan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin öykü ve senaryosu Sırma Yanık’a ait. Oldukça geniş kadrosunda son zamanların en başarılı oyuncularından Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Berker Güven, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Ayşen Sezerel, İdris Nebi Taşkan yer alıyor. .

Uluslararası Başarı Hedefimiz

canlitv olarak görüşlerine başvurduğumuz Kanal D Romanya İçerik Üretim Müdürü Ilcnur Agop oldukça heyecanlıydı. Mikrofonlarımıza önceliklerini şöyle anlattı.  “Önceliğimiz hiçbir zaman cast olmadı. Biz değişik hikâyeler ve eşi benzeri olmayan içeriklerle uluslararası başarı yakalayacak dizileri yayınlamayı tercih ediyoruz.”

Projenin mimarlarından olan Ekin Koyuncu da oldukça heyecanlı. Telefonla görüşlerine başvurduğumuz Kanal D International CEE Bölgesi Satış Yöneticisi Ekin Koyuncu duygularını şöyle paylaştı. “Zalim İstanbul yapıcısından yönetmenine, senaryo yazarından oyuncularına dizi sektörünün birçok tanınmış ismini içinde barındıran bir ekipten oluşuyor. Bu ekip, izleyiciye insanlığın içinde bulunduğu ikilemi ve bu ikilemin ardında yatan içgüdü ve ihtiyaçları güçlü bir anlatımla aktarıyor. Ve biz de bu başarıyı yurtdışına taşımaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

Zalim İstanbul konusu nedir?

Medeniyetler beşiği Antakya’dan, medeniyetler başkenti İstanbul’a uzanan bir özgürlük mücadelesini konu ediniyor Zalim İstanbul.  Üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in dramatik hikayesini  yüreğimiz sızlayarak izliyoruz. Seher’in , hemşehrisi Agah bey ile İstanbul’da yolunun kesişmesi hayatında değişikliklere yol açar. Çünkü Agah Bey lojistik sektörünün devleri arasında bulunan bir işadamıdır. Her Anadolu kadını gibi Seher'in gözünde evlatları çok değerlidir.  Lojistik sektöründe büyük işler çeviren Agah Karaçay ise yeğenine çok üzülmektedir. Çünkü yeğeni çocukluğunda geçirdiği kaza sebebi ile tekerlekli sandalye mahkumudur. Bu nedenle gözünün nuru yeğenine memleketinden bir gelin bulmak ister. Teklifi duyan, babaanne Neriman, Seher'in teklifi kabul etmeyeceğine emindir.  Bu nedenle küçük torununu da ikna ederek usta bir düzenbazlığa girişir. Bakalım Seher tüm bu düzenbazlıktan kurtulabilecek midir?

16-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar