Zalim İstanbul için Bahar Şahin'den şok açıklama

Zalim İstanbul için Bahar Şahin'den şok açıklama
Zalim İstanbul dizisindeki Ceren karakteriyle tanınan Bahar Şahin diziyle ilgili şok açıklamalarda bulundu. Şahin, Nedim karakteriyle yaşadığı anlar için bakın ne dedi?

Koranavirirüs salgını sebebiyle evlerimizde kaldığımız şu günlerde birçok meslekten kişiler de sosyal medyadan seslerini duyurmaya devam ediyorlar. Kimisi ders ortamı kimisi evdeki yaşadıklarını yayınlarken kimisi de birkaç arkadaş ortak yayında buluşup bir sohbet havası estiriyor. Oyuncu Berker Güven de bunlardan biri. Video platformu Youtube’da "Hoş Bi Sohbet" adlı bir yayın yapmaya başlayan Güven’in ilk konukları Bahar Şahin, Ozan Dolunay ve Sera Kutlubey oldu.  Berker Güven, Kanal D'de yayınlanan Zalim İstanbul dizisindeki Ceren karakterini canlandıran Bahar Şahin’e en çok zorlandığı sahnenin hangisi olduğunu sordu. Şahin'in cevabı oldukça duygusaldı.

"Günlerce vicdan azabı çektim"

Berker Güven ilk bölümünü Youtube’da canlı olarak gerçekleştirdiği yayında, Zalim İstanbul dizisinden rol arkadaşı Bahar Şahin’e sorduğu soruya aldığı cevap karşısında şakınlık yaşadı. Berker Güven, Bahar Şahin’e en çok zorlandığı sahnenin hangisi olduğunu sordu. Şahin, “Nedim’e  eziyet ettiğim sahnelerden sonra günlerce kendime gelemedim. Vicdanım çok rahatsız oldu” diye soruyu cevapladı. Bahar Şahin'in vicdan azabı duyduğu sahnelern hikayesi oldukça çarpıcıydı. Nedim çocukluk döneminde, hala gizemini koruyan bir kaza sonucu çatıdan düşmüştür. Bu düşme sonrası felç olmuş ve tekerlekli sandalyeye mahkum olmuştur. Nedim’in bakıma muhtaç halde iken amcasından başka destekçisi de olmamıştır. Bahar Şahin (Ceren), Nedim’in düzelme halinde foyalarının ortaya çıkmaması için oyuncuya türlü eziyetler ediyordu. Ceren'in Nedim karakteriyle olan sahneleri hatırlandığında oyuncuya hak vermemek elde değil.

"Kimseyle sorunum yok!"

Youtube'daki "Hoç Bi Sohbet" yayınında Bahar Şahin’e sorulan bir diğer soru ise “Mutsuz görünme sebebiniz nedir?" sorusuydu. Oyuncu Şahin, "Bilmediğim bir ortamdayım, mutsuz sayılmam, yerimi yadırgadım galiba, önce biraz çekindim, üç oyuncu arkadaşımı da seviyorum kimseyle sorunum yok” dedi.

Bahar Şahin kimdir?

O Hayat Benim dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Bahar Şahin,  4 Mayıs 1997 Ankara’da doğmuştur. Aslen Artvinli'dir. Eğitim ve öğretim hayatını 12 yaşında geldiği İstanbul’da tamamladı. Okul yıllarındayken tiyatro ekiplerinde yer aldı. Şahin, sırasıyla O Hayat Benim, Yol Arkadaşım, İyi Oyun, Lise Devriyesi, Servet adlı dizilerde rol aldı. Son olarak Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterini canlandırdı.

16-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar