Kanal D’nin Arka Sokaklar’ından Olay Karar! Rıza Baba Dizide Artık Yok!

Kanal D’nin Arka Sokaklar’ından Olay Karar! Rıza Baba Dizide Artık Yok!
Arka Sokaklar koronavirüs sebebiyle verdiği arayı bitirdi ve çekimlere yeniden başladı.Peki dizinin usta oyuncusu Zafer Ergin Diziden ayrıldı mı? İşte cevabı!

Yıllardır ekranda olan ve ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olma unvanını elinde bulunduran Kanal D’nin efsane polisiye dizisi Arka Sokaklar bu sezonda Cuma akşamları en çok seyredilen yapımlardan biri. Yıllardır aynı çekirdek kadroyu koruyan ve zaman zaman bu kadroda ekleme ve çıkarmalar olan arka Sokaklar bu dönemde yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirdi. Dizinin başladığı günden itibaren kadrosunda yer alan ve herkesin Rıza Babası olarak bilinen Rıza baş komiser bu sezonda yine dizide yer alarak ilerlemiş yaşına rağmen gençlere taş çıkartırcasına oynamaya devam ediyor. Özellikle oyunculuğu ile gençlere örnek olan usta oyuncu Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza baş komiser Arka Sokaklar’ın vazgeçilmezlerinden biriydi. Diriydi diyoruz çünkü dizi koronavirüs arası verdikten sonra tekrar sete çıkma kararı alınca ne yazık ki yeni bölümlerde Rıza Baş komiserin olmayacağı açıklandı. Bu karar seyircide adeta şok etkisi yarattı. İşte detaylar!

Rıza Baş komiser Neden Yok?

Erler Film tarafından hazırlanan ve Kanal D’nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan polisiye dizi Arka Sokaklar geçtiğimiz haftalarda koronavirüs salgını nedeniyle çekimlere ara vermişti. Dizi ara verdiği günden sonra oyuncular evlerinde kendilerini karantinaya alırken seyircide dizinin stok bölümleri sayesinde yeni bölümleri izleme şansını bulmuştu. Ancak stok bölümlerin bitmesiyle dizi yeniden sete çıkma kararı aldı ve salgına karşı tüm tedbirler alınarak yeniden çekimlere başlandı. Ancak tam da bu noktada büyük bir sorun baş gösterdi. Dizinin iki usta ismi, yönetmen Orhan Oğuz ve Baş komiser Rıza babayı canlandıran Zafer ergin yaşlarından dolayı sokağa çıkma yasağına takıldılar ve dizininin çekimine başlanılan yeni bölümlerinde yer alamadılar. Orhan Oğuz 72, Zafer Ergin’de 77 yaşıyla sokağa çıkma yaş sınırlamasının üstünde yer alarak sete çıkamadı ve bu durumda da çekimler bu iki isimsiz başladı.

Zafer Ergin Tekrar Dönecek mi?

Arka Sokaklar’ın Rıza baş komiseri zafer Ergin 65 yaş üstünün sokağa çıkma yasağı sınırına takılara ilk bölümünden itibaren yer aldığı dizisinin yeni çekilecek bölümlerinde yer alamıyor. Bu durum seyircide derin bir üzüntü meydana getirse de bu zaruri durumun geçici olduğu biliniyor. Koronavirüs salgınının kontrol altına alınması ve her şeyin normalleşmesiyle ortadan kalkacak sokağa çıkma yasağı sonrasında usta oyuncu Zafer ergin’in de yeniden sete döneceği ve tekrar Arka Sokaklar ekibinde yer alacağı öğrenildi. Bu sürenin bir an önce bitmesi şimdilik herkesin tek temennisi. Umarız bu süre kısa sürer ve dünyamız normal yaşantısına kaldığı yerden devam eder.

17-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar