Zalim İstanbul Ne Zaman Sezon Finali Yapıyor?

Zalim İstanbul Ne Zaman Sezon Finali Yapıyor?
Kanal D'nin bu sezon yüzünü güldüren dizisi Zalim İstanbul sezon finaline gidiyor. Dizi ne zaman sezon finali yapacak ve yeni sezona ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde!

Kanal D bu sezon yayınladığı dizilerden bir türlü istediği başarıyı alamadı ve yüzü hiç gülmedi. Sezon içinde yayınladığı dizilerin birçoğu yayından kaldırıldı yerlerine yenileri girdi ama onlarda istenilen başarıyı yakalayamadı. Ancak 1 Nisan pazartesi akşamı yayına giren Zalim İstanbul bu kategorinin dışında kalmayı başardı. Henüz dört bölüm yayınlanmasına karşın gelecek sezon için Kanal D’de yayınlanmayı garantiledi. Peki şu an Kanal D’nin göz bebeği olan Zalim İstanbul ne zaman sezon finali yapacak ve yeni sezona ne zaman başlayacak. Detaylar haberimizde.

Zalim İstanbul İstikrarlı Adımlarla Yoluna Devam Ediyor

Antakya’dan, İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geldiği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesiyle yeni bir hikaye başlayacak. Avşar Film tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Şükrü Avşar, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın yaptığı Zalim İstanbul’un senaryosunu Sırma Yanık üstleniyor. Dizide Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar  Şahin (Ceren), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Neriman), Gamze Demirbilek (Nurten) gibi usta oyuncular rol alıyor.

Zalim İstanbul Ne zaman sezon Finali Yapacak?

Kanal D’nin bu sezon henüz dördüncü bölümü yayınlanmış olmasın rağmen yüzünü güldüren tek dizi olan Zalim İstanbul sezon finaline hazırlanıyor. Dizi Kanal D yönetimi tarafından gelecek sezon yayınlanacak diziler arasına seçildi. Şükrü Avşar’ın yapımcısı olduğu dizi Fikret Kuşkan ginbi usta bir oyuncuyu bünyesinde barındırıyor. 1 Nisan Pazartesi akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısındaki ilk sınavını veren dizi, yayınlanan her bölümü ile reyting listelerinde istikrarlı yükselişi ile başarılı bir grafik sergiliyor... Başarılı oyuncu kadrosu ile izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi şu günlerde sezon finali için hazırlıklara başlamış durumda. Kanal yönetimi ve yapımcıdan alınan bilgilere göre Zalim İstanbul ekrana gelecek olan 9. bölümü ile sezon finali yapacak. Böylelikle Zalim İstanbul’un 27 Mayıs Pazartesi akşamı sezon finali yapacağı kesinleşmiş oldu. Dizinin yeni sezona ne zaman başlayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

24-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar