Zalim İstanbul Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı! Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Zalim İstanbul Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı! Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?
Zalim İstanbul Yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Dizinin yeni yayın dönemi fragmanı yayınlandı. Peki Zalim İstanbul yeni sezon ne zaman başlıyor? Haberimizde!

Geçtiğimiz sezon yayınlanan ve yaz tatili için yayınlarına ara veren diziler bir bir sete inmeye ve yeni bölümler için motor demeye başladılar. Bu dizilerden biri olan ve Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan ve 9. Bölümle birlikte sezon finali yapan Zalim İstanbul’da yeni bölüm çekimleri için geçtiğimiz günlerde sete inmişti. Avşar Film tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın yaptığı Zalim İstanbul meraklıları ve bekleyenleri için büyük sürprizlerle sezona hazırlanıyor. Kanal D’nin en iyi reytingli dizilerinden Zalim İstanbul geçtiğimiz sezon 9. Bölümle sezon finali yaparken seyirciden de tam not almıştı. Dizi yeni yayın dönemine de iddialı bir şekilde hazırlanıyor. İşte detaylar!

Zalim İstanbul’un Yeni Yayın Döneminin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Avşar Film tarafından geçtiğimiz sezon sonuna doğru yayına başlayan ve 9 bölüm yayınlandıktan sonra sezon finali yapan Kanal D’nin en iyi reytng alan dizisi Zalim İstanbul yeni yayın döneminde de seyircisini heyacana ve meraka sürükleyecek bölümlerle ekrana gelecek. Yeni yayın döneminin ilk tanıtım fragmanının yayınlandığı Zalim İstanbul yayınlanan fragmanla da seyircinin merakını üst seviyeye çıkardı. Tekerlikli sandalyeden bir anda kalkarak konağa doğru yürümeye başlayan gizemli kişinin kim olduğu merak edilmeye başlandı. Yayınlanan fragman yeni yayın döneminde Zalim İstanbul’un iddiasını bir kez daha ortaya koydu ve aynı gün yayınlanan rakiplerine göz dağı verdi.

Zalim İstanbul Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları ekrana gelen Zalim İstanbul yayınlanan yeni yayın dönemi fragmanıyla bir anda bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Zalim İstanbul’un yeni bölümünün yapım şirketi ve kanaldan henüz bu konuda net bir açıklama yapılmamasına karşın Eylül ayının ikinci haftasıyla birlikte ekranlara gelmesi bekleniyor.

Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir sloganıyla yayın hayatına başlayan dizi bir anda seyircinin en çok seyrettiği yapımlar arasına girmeyi başarmıştı. Yeni bölümlerinin heyecanla beklendiği diziyle ilgili gelişmeleri canlıtv den takip edebilirsiniz.

31-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar