Zalim İstanbul’un Nedim’i Berker Güven’e Yılın En İyi Drama Oyuncusu ödülü verildi!

Zalim İstanbul’un Nedim’i Berker Güven’e Yılın En İyi Drama Oyuncusu ödülü verildi!
Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Zalim İstanbul'da Nedim karakterine hayat veren oyuncu Berker Güven o ödüle layık görüldü...

Başrollerinde birbirinden başarılı isimlerin bulunduğu Zalim İstanbul'da rol alan genç oyuncu Berker Güven'e canlandırdığı Nedim karakterinden dolayı ' Yılın En İyi Drama Oyuncusu' ödülüne layık görüldü. Başarılı ve genç oyuncu Berker Güven ödülünü alırken duygu dolu anlar yaşadı..

Pazartesi akşamları izleyiciyi Kanal D ekranlarının başına kilitleyen Zalim İstanbul dizisi hız kesmeden devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri ile izlenme rekorları kırıyor. Reyting rekortmeni Zalim İstanbul dizisinde kuzeninin yüzünden yaşanan olaydan sonra yıllarca tekerlekli sandalyeye mahkum kalan ve tüm bunlar yetmezmiş gibi birde yengesinden kötü davranışlar gören Nedim karakteri izleyenleri kendine hayran bıraktı. İlk sezonda sandalyeye bağlı yaşayan Nedim yeni sezonunun başlamasndan sonra aşk ve intikam isteği ile o sandalyeden kurtuldu. Dizide yaşanan bu gelişmeye Zalim İstanbul hayranlarını mutlu etti. Canlandırdığı muhteşem karakter ile de o ödüle layık görüldü..

Berker Güven ‘Yılın En İyi Drama Oyuncusu’ seçildi!

Bu sene üçüncüsü düzenlenen İstanbul-Azerbaycan Dostluk Derneği tarafından Türkiye - Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri töreni düzenlendi. Düzenlenen Türkiye - Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri törenine iki ülkenin sanat, siyaset, spor ve iş dünyasının çok sayıda önemli isimleri katıldı. Dizideki muhteşem performansıyla seyirciyi etkisi altına alan 'Nedim' karakterine hayat veren Berker Güven tüm dikkatleri üzerine çekti. Yıllarca tekerlekli sandalyeye mahkûm olduktan sonra ayağa kalkıp yürümeye başladı ve ona zor günler yaşatan herkesten tek tek intikamını almaya başladı. Berker Güven, Kanal D’de ekrana gelen Zalim İstanbul dizisindeki ‘Nedim’ karakteri ile Türkiye- Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Drama Oyuncusu’ seçildi. Başarılı oyuncu 'Yılın En İyi Drama Oyuncusu' ödülü alkışlar eşliğinde aldı. Berker Güven'in bu ödüle layık görülmesi hem ülkemizi hem kanalı hemde yapım şirketini gururlandırdı. Peki üstün performansı ile ödüle layık görülen Berker Güven kimdir? Gelin yakından tanıyalım..

Zalim İstanbul Nedim (Berker Güven) Kimdir?

Zalim İstanbul dizisinin en önemli karakterlerinden biri olan Nedim'e hayat veren oyuncu Berker Güven, 7 Eylül 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü'nde eğitimini tamamlamıştır. 1.80 metre boyunda, 77 kilo ve Başak burcunda olan Berker Güven, ilk oyunculuk deneyimini 2017 yılında vizyona giren ve milyonları gözyaşlarına boğan Babam filmi ile yaşayamıştır. 

Berker Güven’in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Zalim İstanbul (Nedim) (TV Dizisi)
2017 – Vatanım Sensin (Aleksi) (TV Dizisi)
2017 – Babam (Arif) (Sinema Filmi)

 

20-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar