Kurşun 5. bölüm izle

Kurşun 5. bölüm izle
Kurşun 5. bölüm izle; 20 Kasım Çarşamba son bölümüyle ekrana gelen Kurşun dizisinin 5. bölümü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Kurşun 5. bölüm izle; Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerini paylaştığı Kurşun dizisi 20 Kasım Çarşamba akşamı 5. yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Büyük ilgiyle takip edilen dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde Orhan'ın başından geçenlere tanıklık ettik. Orhan, Kerim Paşa'nın da desteğiyle Nuri Kargı'nın peşindeyken Hasan'ın ölümüyle birlikte kaçak durumuna düşüyor ve suçsuz olduğunu herkese kanıtlamak zorunda kalıyor. Öte yandan Nuri Kargı'nın bir kızı olduğunu öğrenen Orhan, gerçekleri öğrenmeye çok yakındır. Leyla'nın Orhan'a gerçekleri anlatacak mı sorusu gelecek haftalarda yanıt bulması beklenirken Kurşun son bölüm izlemek isteyenler arama motorlarında arama yapıyor.

Kurşun son bölüm tek parça izle

KURŞUN SON BÖLÜM (TEK PARÇA) İZLE

Kurşun 5. yeni bölümü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler dizinin tek parça bölümünü nasıl izleyebileceğini araştırıyor. Kurşun son bölümü izlemek için Fox TV'nin resmi internet sitesini veya yine yayın kuruluşunun diğer platformu olan foxplay üzerinden diziyi izleyebilirler.

KURŞUN 5 BÖLÜM İZLE

KURŞUN 5. BÖLÜM ÖZETİ

Savcı Orhan'ın başı Nuri Kargı'nın yeni oyunuyla büyük bir belaya girmiştir. Orhan, Nuri hakkında araştırma yaparken bir kızı olduğunu öğrenir. Ancak kızının aşık olduğu kadın Leyla olduğunda bihaberdir. Nuri'nin en büyük zaafı kızı olabileceği düşüncesiyle kızı hakkında araştırmalara koyulan Orhan, Nuri Kargı'nın yeni oyunuyla kendisini büyük bir kaosun içinde bulur.

İkinci Hasan cinayetinden sorumlu tutulan Orhan kaçak duruma düşer ve kendini temize çıkarabilmek için cinayet hakkında derin bir araştırma yapar. Bu süreçte Orhan'ın yanlış bir karar vermesini istemeyen Leyla tüm dikkatleri üzerine toplayabilecek Orhan Atmaca haberini manşetten yayımlar ve amacına ulaşır.

Orhan'ın her koşulda yanında olan Leyla çok zor bir seçim yapmak zorunda kalır ve Orhan'ın menfaati için babasının işbirliğini teklifini kabul etmek zorunda kalır.

Fox TV'nin başarılı dizisi Kurşun 20 Kasım Çarşamba akşamı 5. yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizinin son bölümünü tek parça izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayarak Fox TV'nin resmi internet sitesine gidebilir, dizi hakkında gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

21-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar