Çukur Azer (Cihangir Ceylan) diziden ayrılıyor mu?

Çukur Azer (Cihangir Ceylan) diziden ayrılıyor mu?
Fenomen dizi Çukur'un son bölümü yine heyecan doluydu. Çukur'da Azer karakterini canlandıran Cihangir Ceylan diziden ayrılıyor mu? sorusu ise en çok merak edilenlerden oldu.

Sevilen dizi Çukur her hafta olduğu gibi bu haftaki son bölümünde de heyecan dolu sahneleriyle izleyicileri ve Çukur hayranlarını etkilemeyi başardı. Fenomen dizi Çukur'un son bölümündeki düello ise seyirciyi ekranlara kilitledi. Düelloda yer alan Azer'in durumu ise en çok merak edilenler arasında ilk sıraya yerleşti. Azer karakterini canlandıran sevilen oyuncu Cihangir Ceylan'ın Çukur dizisinden ayrılıp ayrılmayacağı ise merakla bekleniyor.

Çukur'da nefes kesen düello

Show Tv'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran fenomen dizinin son bölümüne Azer ve Yamaç'ın düellosu damga vurdu. Pazartesi günü yayınlanan 76. bölümde Çukur dizisinin önemli karakterlerinden olan Yamaç, Azer'le bir düelloya tutuştu. Bu sahne Azer Kurtuluş karakterini canlandıran Cihangir Ceylan'ın diziden ayrılacağı şeklinde yorumlandı. 76. bölümün final sahnesi olan bu düellonun sonucunun ne olacağı sorusu bu bölümde cevapsız kalırken, Çukur hayranlarını da merakta bıraktı.

Yamaç: Güle güle Azer, seni tanımak güzeldi

Show Tv'de yayınlanan Çukur'un düello sahnesi nefeslerin tutulmasına sebep oldu. Azer ve Yamaç arasında yaşanan hesaplaşmada Yamaç'ın "Güle güle Azer, seni nadiren de olsa tanımak güzeldi" şeklindeki repliği seyircinin aklını karıştırırken Azer'in diziden ayrılacağının işareti olarak algılandı. Aslında Azer'in annesinin hayatını kurtaran Yamaç, babası İdris Koçovalı'nın ölümünden sorumlu tuttuğu Azer'le mücadeleye girişti. Ay Yapım'ın olaylı dizisi Çukur'un düello sahnesi Yamaç'ın Azer'e konum atıp çağırmasıyla başladı. Babasının intikemı için savaşan Yamaç, Azer'le ölümüne bir kavgaya tutuştu. Birebir dövüşen iki genç kavgası bir süre sonra şiddetlendi. Nefes kesen sahnede Yamaç elindeki kızgın demirle Azer'e son hemlesini yapacakken bölüm finali gerçekleşti. Bu sahne sonrası Çukur dizisi tutkunları sevilen karakter Azer Kurtuluş'u canlandıran Cihangir Ceylan'ın diziden ayrılma ihtimalini konuşmaya başladı.

Cihangir Ceylan Kimdir?

Sevilen oyuncu Cihangir Ceylan Çukur dizisinde Azer karakterini canlandırmadan önce fenomen dizilerden Adana Sıfır Bir dizisinde tanındı ve büyük bir üne kavuştu. 1989 doğumlu olan Ceylan Elazığlı. İstanbul'da oyunculuk dersleri alan Ceylan Adana yaşıyor. Cihangir Ceylan çeşitli sinema ve televizyon projelerinde oyuncu olarak yer aldı. Başarılı oyuncu Ceylan'ın yeni projelerde aranan isimlerden biri olması gösterdiği performansla doğru orantılı.

19-11-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar