Zemheri 2. Bölüm izle

Zemheri 2. Bölüm izle
Zemheri 2. bölüm izlemek için tıklayın. Zemheri dizisinin 22 Ocak Çarşamba günü yayınlanan bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Zemheri 2. bölüm izle; Başrollerini Ayça Ayşin Turan, Alperem Duymaz, Caner Dindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse'nin paylaştığı Zemheri dizisi 22 Ocak Çarşamba akşamı 2. yeni bölüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünü canlı izlemek veya tekrarını izlemek isteyenler arama motorlarında 'Zehmeri izle' araması yapıyorlar. Aşağıdaki bağlantıdan Zemheri dizisinin son bölümünü izleyebilir dizinin yeni bölümünde yaşanan detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz.

ZEMHERİ 2. BÖLÜM ÖZETİ

Firuze'nin babası Yaşar, şantiyede yaşanan bir iş kazasında kendi ihmali olmamasına rağmen iftiralar sonucunda hapise girmiştir. Babasını kurtarmak için elinden geleni yapan Firuze girdiği bu yolda eski sevgilisi Ayaz'la da karşılaşacağını anlar ve büyük bir şok yaşar. Firuze'yi karşısında gören Ayaz büyük şaşkınlık yaşar ve karşısına çıkıp aklındaki soruları kendisine yöneltmek için uygun bir anı kollar. Bu karşılaşma ikisi içinde çok zordur.

Ertan iş kazasının izlerini yok etmek ve suçları üzerinden atmak için bir saniye bile beklemeden hamle yaparken, diğer yandan Firuze'yi de sınamaktan geri kalmaz. Berrak, Ayaz ile evlilik hayallerini gerçekleştirmek ister ancak ailesinin kendisine çıkardığı sorunlar hayallerini bir süre ertelemesine sebep olacaktır.

Diğer yanda babasını kurtarmak için elinden geleni yapan Firuze onu kurtacak görüntülerin peşine düşer. Görüntülere ulaşmak isterken ulaştığı gerçek Firuze'yi derinden etkiler. 

ZEMHERİ'DE GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU?

Firuze, hem çalışıp hemde ailesine bakar. Babası ve ailesi ile nacizane kendi halinde bir hayat yaşamaktadır.Firuze ve Ayaz sevgilidir. İkiside bir gün birlikte yaşayacakları hayatın hayalini kurmaktadır. Aşkın önlerinde hiç bir engel koyamayacağına her aşık gibi inanmışlardır. Fakat bu aşkın önünde engellerin en büyüğü durmaktadır. Ayaz'ın annesi İclal. İclal oğlunun geleceğinin maddi durumu çok iyi düzeyde olan Ayaz'ın ortağı Ertan'ın kız kardeşi Berrak ile olmmasını ister. Ayaz'a annelik kozlarını kullanarak iki aşığın arasını bozar. İlk defa bu duyguları yaşayan Firuze'nin o kelebekler uçuşan pamuk kalbi taşlaşmış artık katran bağlamıştır bu ayrılıkla. 

Birgün Firuze'nin babası Yaşar'ın çalıştığı şantiyede iş kazası olduğu öğrenilir. Şantiyedeki asansör makaradan çözülür ve içindeki 12 kişi ile yere çakılır. İş güvenliğinde ölüme sebebiyet vermekten ifade veren Ayaz, Yaşar Ustayı şuçlu tutar. Yaşar bey tutuklanır. Firuze ve ailesi babasının suçsuzluğuna gönülden inanır. İşte o anda Firuze and içer. Canı pahasına bu iftirayı ortaya çıkaracak ve babasının suçsuzluğunu kanıtlayacaktır. 

İşe babasının patronu Ertan'ın açıklarını öğrenmekle başlar. Onun zaaflarını ve gururun ne denli önemli bir yerde olduğunu öğrendikten sonra planını devreye sokar. Ertan ile sevgili olacak ve onun burnndan fitil fitil getirecektir. Ertan'ın hayatında bir tesadüf süsü vererek yer bulur kendisine. Ancak hesaba katmadığı kişilerle karşılaşır. 

Kendisini kağıt gibi atmış, kalbini parçalamış Ayaz Ertan'ın iş ortağıdır. Üstelik Ayaz Ertan'ın kız kardeşi Berrak ile nişanlı olduğunu öğrendiğinde İntikam hiç bu denli özel olmamıştır. Hayatlarını cehenneme çeviren kişilerin hayatlarını ceheneme çevirmeye yemin etmiştir. 

22-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler