Zemheri 3. Bölüm İzle!

Zemheri 3. Bölüm İzle!
Zemheri 3. Bölüm İzle! 29 OCak Çarşamba akşamı Show TVde yayınlanacak olan Zemheri 3. Bölüm tek parça ful izlemek için bağlantı linkine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.

Zemheri 3. Bölüm canlı İzle! Başrollerini Ayça Ayşin Turan, Alperem Duymaz, Caner Dindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse'nin paylaştığı Zemheri son bölümü ile bu akşam Show TV'de yayınlanacak. Yeni bölümü merakla beklenen Zemheri 3.bölüm canlı izlemek için bağlantı linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz!

ZEMHERİ 3. BÖLÜM ÖZETİ

Zemheri 3. Bölüm İzle! Bu haftaki yeni bölümde Firuze büyük bir gerçekle yüzyüzedir. Babasının hapse girmesinde sorumlunun Ayaz olduğu gerçeğini öğrenir. Kalbinde kalan son aşk zerrecikleri nefret denizine dönüşmüştür çoktan. Ayaz'da Firuze ve ailesine yaptıkları için pişmanlık içindedir. Vicdanı ile savaş verirken Demirkan Holding'e geri dönmekten başka yolu kalmadığını anlamıştır. Holding'e geri dönmek ve Firuze'ye yaptıklarını affettirmek, durumu düzeltmek için tek yolun Ertan olduğunun da farkındadır.

Berrak ise intihar girişiminde bulunsada takıntılı halde bağlı olduğu Ayaz ile evlenebilmek için her yolu kullanır. üstelik birde Ayaz'ın haberi olmadan iki aile için tanışma yemeğini organize etmiştir. Kendisinin hiçe sayıldığını zaten bu evliliği de istemeyen Ayaz için bir bahane daha ortaya çıkmıştır.

Faruk tüm parayı kaptırmıştır. Bunu öğrenen Aliye deliye döner. Parasızlık zaten hayattan bezdirmiştir. Birde paranın hepsinin gidişinin acısı Aliye Faruktan fitil fitil çıkartır. Aliye'nin kendisine bu şekilde davranmasını kendine yediremeyen Faruk Ev sahibi ile bir anlaşma yapar.

Ayaz'ın ailesini yerle bir etmesine dayanamayan Firuze artık Ayaz'ın ne yüzünü görmek ne de sesini duymak ister. Ancak onlar birbirlerinden kaçtıkça kader birbirine kördüğüm ile bağlamıştır iki eski aşığı. Kaderleri birbirlerine bağlı Firuze ve Ayaz arasında büyük bir hesaplaşma yaşanırken Ertan hala Firuze'nin peşindedir.

Yaşar'ın kurtılmakiçin tek umudu Ayaz'dır. Bakalım Ayaz Ertan'ın örtbas etmeye çalıştığı kaza olayını itiraf edip sevdiği kadının babası Yaşar'ı kurtaracak mı? Yoksa Annesinin cinayetini gizlemek karşılığında sahip olduğu Demirkan Holding imkanlarını sonuna kadar kullanmayı ve Berrak ile zorla da olsa evlenmeyi kabul mü edecektir?

Vicdanı ve annesi arasında arafta kalan Ayaz ve babası için çabalayan Firuze'nin büyük hikayesi Zemheri yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'de Show TV'de!

 

29-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar