Zemheri 7. bölüm izle

Zemheri 7. bölüm izle
Zemheri 7. bölüm izle! Show TV'den ekrana gelen Zemheri dizisinin yeni bölümünü izlemek için tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Zemheri 7. bölüm izle! Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden Zemheri, 26 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00'da ekrana geldi. Zemheri son bölüm tek parça olarak sizlerle. Zemheri dizisinin yeni bölümü televizyonun yanı sıra internet üzerinden de izleyicilere ulaşıyor. Siz de Zemheri dizisinin yeni bölümünü izlemek isteyenlerdenseniz doğru adrese geldiniz. Her Çarşamba akşamı dizi severlerle buluşan Zemheri dizisinin yeni bölümünü izlemek ise oldukça kolay. Yapmanız gereken tek şey ise aşağıda yer alan bağlantıya tıklamak. Ayrıca diziyle ilgili tüm detaylara da yazının devamını okuyarak ulaşabilirsiniz.

Zemheri 7. bölüm izle

Zemheri son bölüm izle

Zemheri dizisinin 7. bölümünde neler yaşanacak?

Zemheri dizisinin yeni bölümleri büyük bir merakla bekleniyor. Dizi severler yeni bölümde neler yaşanacağını oldukça merak ediyor. Firuze ve Ayaz en sonunda aradıkları mutlulukları bulabilmiş midir? Artık aralarındaki engellerin kalktığını düşünen çifti bambaşka şeyler beklemektedir. Babasına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Firuze, yepyeni bir mücadeleye girişecektir. 

İşte Zemheri dizisinin 7. bölümünde yaşananlar:

Firuze'nin babası kurtulmuştur. Bu nedenle büyük bir sevinç duyar ancak hemen bir başka mücadeleye girişir. Bu kez Elvan, özgürlüğüne kavuşması için mücadele eder. Ertan her zamanki gibi Firuze'nin işini zorlaştırmak için çabalar. Ayaz'ın hiçbir şeyden haberi yoktur ve Firuze için endişe duymaktadır ancak yapabileceği bir şey de yoktur. Safiye, yaptığı seçim nedeniyle bir bedel ödemektedir. Ayaz ve Berrak bu nedenden ötürü çıkkmaz sokağa girmek üzeredir. Buna karşın Berrak'ın vazgeçmek gibi bir düşüncesi yoktur. Berrak, Ayaz'ı kaybetmek istemez ve bu yüzden bir plan yapar. Ayaz, Firuze ile birlikte olmak için aralarında hiçbir engel olmadığını düşünse de işler hiç de düşündüğü gibi gitmez.

Zemheri dizisi oyuncu kadrosu

Show TV'den ekrana gelen ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Zemheri dizisinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, Lila Gürmen, Şebnem Dönmez, Zerrin Tekindor, İlkin Tüfekçi, Hakan Taşkıran, Eylül Kandemir ve Beste Yurtaydın yer alıyor. Sevilen dizi her Çarşamba izleyicilerle buluşuyor.

26-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler