Zemheri 8. bölüm izle

Zemheri 8. bölüm izle
Zemheri 8. bölüm izle: Zemheri dizisinin ekrana gelen 7. ve son bölümünü tek parça izlemek için haberimize göz atabilirsiniz.

Zemheri 8. bölüm izle: Zemheri dizisi 8. bölümüyle Show TV'den ekrana geldi. Sevilen dizinin yeni bölümü 4 Mart Çarşamba akşamı saat 20:00'da yayınlandı. Zemheri son bölüm tek parça olarak sizlerle. Ay Yapım imzasıyla izleyici karşısına çıkan Zemheri dizisinin yeni bölümleri milyonlarca kişi tarafından televizyon ekranından takip ediliyor. Bir o kadar kişi de diziyi internet üzerinden takip etmeyi tercih ediyor. Dizileri internetten izlemek hem daha kolay hem de vakit kazandırdığı için daha çok bile tercih ediliyor. Siz de Zemheri dizisinin 8. bölümünü internet üzerinden izlemek istiyorsanız yapmanız gereken şey basit.

Zemheri 8. bölüm izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz:

ZEMHERİ 8. BÖLÜM İZLE

Zemheri dizisinin 8. bölümünde neler yaşanacak?

Ayaz, Firuze ve Ertan'ın evlenmesi karşısında ne yapacağını bilemez. Hemen soluğu Firuze'nin yanında alır ve neden böyle bir şey yaptığını sorar. Aldığı cevap ise büyük bir öfke ve hayal kırıklığı duymasına sebep olur. Berrak, Safiye'ye böbreğini vermek ister, bunun için yaptırdığı tahliller Berrak ile ilgili bir şeyi ortaya çıkarır. Berrak ise bu durumu koz olarak kullanabileceğini düşünerek her şeyi Ayaz'la da paylaşır. Ertan, bu evlilik haberinin herkesin kulağına gitmesini ister ve Firuze'ye, babasına evlilik haberini vermesi yönünde baskı kurar. Firuze, Ertan ile evlendiğini babasına nasıl söyleyeceğini bilemez. Yaşar, en sonunda kızının Ertan ile evlendiğini öğrenince oldukça kötü hisseder. Ertan, Firuze'ye bir hediye verir. Hediyeyi görür görmez Ayaz ile olan ilişkisinin Ertan tarafından bilindiği izlenimine kapılır. Ertan, aile arasında bir davetle evlilik haberini herkese vermek ister. Yaşar, aileden kimsenin etkinliğe katılmasını istemez. Bu evlilikten memnuniyet duyan Aliye, Yaşar'ı etkinliğe katılmaya ikna etmeye çalışır. Ayaz, yapacağı şeyle bu evliliğe zarar vermeyi amaçlar.

Zemheri son bölüm izle

Zemheri dizisi oyuncu kadrosu

Show TV'den ekrana gelen ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Zemheri dizisinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, Lila Gürmen, Şebnem Dönmez, Zerrin Tekindor, İlkin Tüfekçi, Hakan Taşkıran, Eylül Kandemir ve Beste Yurtaydın yer alıyor. Sevilen dizi her Çarşamba izleyicilerle buluşuyor.

04-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler