Zengin Ve Yoksul 6. Bölüm Fragmanında Büyük Sürpriz!

Zengin Ve Yoksul 6. Bölüm Fragmanında Büyük Sürpriz!
Atv'de ekranlara gelen ve seyircinin beğenerek izlediği Zengin ve Yoksul Dizisi'nin 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Zengin ve Yoksul'un Fragmanında seyirciye büyük sürpriz?

NTC Medya tarafından hazırlanan ve ATV’de yayınlanan Zengin ve Yoksul seyirci tarafından beğenilerek izlenmeye devam ediyor. Deniz Yorulmazer’in yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosunu ise Yelda Eroğlu ile Hatice Meryem kaleme alıyorlar. Farklı iki ailenin hikayesinin anlatıldığı dizinin oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Osman Sonant, Evrim Solmaz, Gülcan Arslan, Damla Colbay, Elif Doğan, Eren Hacısalihoğlu, Tuna Orhan ve Sacide Taşaner gibi yetenekli isimler yer alıyor. Her hafta Pazar günleri ekrana gelen dizinin 6. Bölüm fragmanı yayınlandı ve seyirci fragmandan sonra 6. Bölümü merakla beklemeye başladı. Zengin ve Yoksul’un yayınlanan 6. Bölüm fraganında neler oluyor, dizide yaşanan büyük sürpriz ne canlıtv takipçileri için araştırdık.

Zengin Ve Yoksul Hız Kesmeden devam ediyor!

Atv’de yayınlanan ve henüz beşinci bölümünde olan Zengin ve Yoksul henüz yeni olmasına karşın seyirciden tam not almış gibi görünüyor. İki farklı ailenin hikayesinin anlatıldığı ve olmazsaolmaz bir aşk ve intikam hikayesinin işlendiği dizi Pazar günleri ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan 6. Bölüm fragmanı ise pek çok soruyu beraberinde getiriyor gibi görünüyor. Peki Zengin ve Yoksul’un 6. Bölüm fragmanında neler oluyor?

Zengin ve Yoksul 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Büyük Sürpriz Ne?

Atv ekranlarının yeni dizisi Zengin ve Yoksul yayınlandığı ilk günden itibaren izleyenleri kendisine hayran bırakmayı başarmış durumda. Dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Aysel'in kaçırıldığını öğrenen Karan çılgına döner ve Ayseli kurtarmak için tüm gücünü kullanır. Peki Karan Aysel’i kurtarabilecek midir? Öte yandan Nihal ise herşeyden habersiz Aysel’i kurtarmak için Aziz’den yardım ister. Aysel’i kaçıran Aziz ise herşeyden habersiz Nihal’e yardım eder gibi gözükse de Aysel’i çok zor günler beklemektedir. Peki Aysel Aziz’in elinden nasıl kurtulucak? Tüm bunlar yaşanırken Berrin ise Nihal’in değiştiğini farkeder. Berrin Nihal’in bu ani değişikliğinin sırrını öğrenmek istese de henüz bir şey öğrenememiştir. Peki Nihal’in bu ani değişikliğinin nedeni nedir? Nihal Annesi Berrin’in kendisinden şüphelenmesinin önüne nasıl geçecektir? Diğer yandan Aleyna ise ilk kez Karan’a onu çok sevdiğini söler. Peki Karan’ın Aleyna’ya cevabı ne olacaktır? Seyirci bütün bu soruların cevabını 12 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak 6. Bölümde öğrenecek gibi görünüyor.

06-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar