Zevcat Filminin Çekimleri Kadın Başrol Oyuncusunun Hamile Olması Sebebiyle Ertelendi

Zevcat Filminin Çekimleri Kadın Başrol Oyuncusunun Hamile Olması Sebebiyle Ertelendi
Cemal Hünal’ın başrol oynayacağı Zevcat Filminde rol alacak olan ve kadın başrol karakterini canlandıracak Yağmur Ün hamile olduğu gerekçesiyle filmden ayrıldı.

Bu yaz dizi ve film sektöründe tam anlamıyla sinema filmlerinin yazı oldu. Pek çok film için yapımcılar hazırlık yaparken ve tek tek sete çıkarak çekimlere başlarken seyircilerde bu yapımları merakla beklemeye başladı. Peş peşe sete çıkan ve çıkacak olan yapımlarda birbirinden ünlü isimler rol alırken zaman zaman da bazı aksilik ve beklenmeyen durumlar sebebiyle bu oyuncular anlaştıkları yapımlardan ayrıldı ya da ayrılmak zorunda kaldı. Çekimlere başlamaya hazırlanan ve başrolünde Cemal Hünal, Hande Subaşı, Yağmur Ün ve Ebrar Alya Demirbilek’i buluşturan Zevcat adlı filmde de bu beklenmeyen durumlardan biri yaşandı ve filmde başrol oynayacak olan kadın başrol oyuncusu hamile olduğu gerekçesiyle filmden ayrılmak zorunda kaldı. Başarılı oyunculardan Yağmur Ün, şu sıralar evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisinden 2 aylık hamile olduğu için filmden ayrılmak durumunda kaldı ve Yağmur Ün’ün yerine başka bir oyuncuyla el sıkışıldı.

Hamile Olduğu İddia Edilen Yağmur Ün Filmden Ayrıldı

Yönetmenliğini Meryem Beyza Er’in yapacağı ve Mert Selek ve Meryem Beyza Er tarafından birlikte kaleme alınan Zevcat adlı filmin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan Cemal Hünal, Hande Subaşı, Yağmur Ün ve Ebrar Alya Demirbilek geçtiğimiz haftalarda okuma provasında buluşmuş ve oldukça heyecanlı geçen okuma provalarının ardından filmin sete çıkmak için son hazırlıklarına başlanmıştı. Ancak son anda filmde kadın başrol karakterine hayat verecek olan Yağmur Ün’ün 2 aylık hamile olduğu öğrenildi. Bu durum yapım şirketinin planlarını alt üst ederken çekimler ertelendi. Cemal Hünal’in senaryo gereği birlikte ağır sahneler çekeceği Yağmur Ün için “hamile bir kadınla o sahnelerde oynamam riskli olur” dediği ifade edildi. Bu gelişme üzerine sete çıkış tarihi ertelenirken Yağmur Ün yerine yeni bir oyuncu arayışı başladı.

Yağmur Ün Yerine Bahar Şahin Geldi

Zevcat adlı filmde Yağmur Ün’ün hamile olduğu gerekçesiyle filmden ayrılmasının ardından yapımcılar Yağmur Ün yerine yeni bir oyuncu arayışına başladılar ve sonunda da Bahar Şahin’le el sıkıştılar. Girişimcilik kursunu yeni bitirmiş Bahar’ın hikayesini anlatan Zevcat Filminde Bahar kendi atölyesini açmaya çalışırken yolu evli ve çocuklu Kadir ile kesişir ve ikili birbirine aşık olur. Filmin çekimlerine çok kısa sürede başlanacağı ve 2023 yılında vizyona gireceği belirtiliyor.

18-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar