Kim Bu Aile? Komedi Filminin Resmi Fragmanı Yayınlandı!

Kim Bu Aile? Komedi Filminin Resmi Fragmanı Yayınlandı!
Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Cengiz Bozkurt’un paylaştığı Extreme Job filminden uyarlama aksiyon ve komedi türündeki sinema filmi ‘Kim Bu Aile?’nin ilk resmi fragmanı yayınlandı

CJ ENM Türkiye’nin tek başına yapımcılığını üstlendiği ilk film olma özelliğini taşıyan ‘Kim Bu Aile?’ filmi, Oscar ödüllü ‘Parasite’ filminin de yapımcısı, Kore menşeli CJ ENM’in Türkiye ofisi olan şirket sektörde lider bir şirkettir. Son zamanlara damga vuran, gişe rekortmeni ‘Bergen’ filmi ve ortak yapımlar dahil olmak üzere sayısız filmin dağıtımcılığını yürütüyor. Kim Bu Aile? Filminin senaryosunu Ali Erkan Ersezer kaleme alırken, yönetmen koltuğunda, ‘Bayi Toplantısı’, ‘Küçük Esnaf’, ‘Yol Arkadaşım’ gibi filmlerin gişe rekortmeni yönetmeni Bedran Güzel oturuyor. Cengiz Bozkurt ve Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde yer aldığı dizinin konusu ne? Oyuncu kadrosuna kimler var? Filmin vizyon tarihi ne zaman? ‘Kim Bu Aile?’ filminin ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. İşte merak edilen sinema filmi ‘Kim Bu Aile?’nin fragmanı…

Kim Bu Aile? Sinema Filminin İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Extreme Job filminden uyarlanan Aksiyon ve komedi türündeki gişede büyük ilgi görmesi beklenen ‘Kim Bu Aile?’ filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Sinemada seyirciye uzun süredir özlediği komediyi ve eğlenceyi sunmayı vadediyor. Ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ve zengin prodüksiyonuyla, eğlenceli hikayesi ve yılın merakla beklenen komedi filmi ‘Kim Bu Aile?’nin vizyon tarihi belli oldu! Yapımcılığını CJ ENM’nin üstlendiği Eylül ayında sete çıkmaya hazırlanan ‘Kim Bu Aile?’ filmi 7 Ekim 2022 tarihinde sinemalarda seyircisiyle buluşacak.

Kim Bu Aile? Komedi Filminin Konusu Ne?

Pavyon şarkıcısı ‘Menekşe’olarak rol alacak Nurgül Yeşilçay ve ‘Adem Komiser’ karakterine hayat veren Cengiz Bozkurt Kim Bu Aile? Filminin başrolleri olarak seyirci karşısına çıkıyor.

‘Kim Bu Aile?’ filminin konusu, polis olarak görev yapan Adem Haberdar kariyerinin en önemli operasyonunda başarısız olunca emniyetten ayrılmak zorunda kalır. Ancak kendisini bu duruma düşüren çeteyi takip edebilmek için bir tavukçu restoranı devralan Adem, burada istemeden çok başarılı olur. Polis memuru Adem Haberdar ve bu operasyonda kendisine destek veren ailesinin eğlenceli ve heyecanlı öyküsünü anlatıyor.

Kim Bu Aile? Filminin Oyuncu Kadrosu

‘Kim Bu Aile?’ filminin oyuncu kadrosun yıldızlar geçiti gibi, Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Altan Erkekli, Fatih Al, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya gibi başarılı ve ünlü isimler yer alıyor.









18-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar