O Kız Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

O Kız Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
Kanal D’nin yeni yayın döneminde ekrana getireceği iddialı dizi O Kız’ın castı tamamlandı ve dizi çekim için gün saymaya başladı.

Focus Film tarafından aylar önce hazırlıkları başlayan ve cast çalışmalarına başlanılan Hayallerim Babam ve ben adlı dizide ilerleyen süreçlerde büyük şanssızlıklar yaşanmış ve dizinin başrol oyuncuları setin bir türlü başlamaması üzerine diziden ayrılmışlardı. Yapım şirketinin anlaşmaya vardığı yeni oyuncuların da diziden ayrılmasıyla dizinin akıbeti bir anda sorgulanmaya başlanmıştı. Ancak Focus Film çalışmalarını sil baştan yapmaya ve yeniden cast oluşturmaya başladı. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizinin adı da O Kız olarak değişti ve yeniden yeni bir süreç başladı. Başrolde yer alması için Erkan Petekkaya ile anlaşan yapım şirketi dizide Sitare karakterini canlandıracak Berrak Tüzünataç’ın da ayrılmasıyla yeni bir kadın başrol için çalışmalara başladı ve başarılı ve güzel oyuncu Sezin Akbaşoğulları ile el sıkıştı. Oyuncu kadrosu tamamlanan O Kız dizisinin yakında sete çıkacağı öğrenildi.

O Kız Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Cast süreci yılan hikayesine dönen Focus Film imzalı O Kız Dizisinden sonunda güzel haberler gelmeye başladı. Kanal D ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan ve merakla beklenen dizinin castı sonunda tamamlandı. O Kız adlı dizinin oyuncu kadrosunda

·         Erkan Petekkaya

·         Sezin Akbaşoğulları

·         Ogeday Girişken

·         Dilin Döğer

·         Ayten Uncuoğlu

·         Orhan Kılıç

·         Asiye Dinçsoy

·         Zeynep Sönmez ve

·         Münire Apaydın rol alıyor.

İlginç Hikayesiyle Dikkat çekiyor

Focus Film tarafından hazırlanan ve Kanal D’nin yeni sezondaki en önemli yapımlarından olacak olan O Kız dizisinin hikayesi Dostoyevski’nin Budala adlı romanında yer alan bir sözden yola çıkılarak hazırlandı. “Bu devir sıradan insanın en parlak zamanı, duygusuzluğun, bilgisizliğin, tembelliğin, yeteneksizliğin, hazıra konmak isteyen bir kuşağın devridir” sözünden yola çıkılarak hazırlanan hikayede sosyal medya fenomeni bir gencin hayatına ve yaşadıklarına odaklanılacak dizide sosyal medya fenomeni genci Ogeday Girişken, sevgilisini Dilin Döğer, Ajans sahibine Sezin Akbaşoğulları ve sosyal medya fenomeni gencin sevgilisinin çocuk zekasında olan babasına ise usta oyuncu Erkan Petekkaya hayat verecek. Usta oyuncunun canlandıracağı Kadir karakteri daha şimdiden seyirci ve sektörün önde gelenleri tarafından merakla beklenmeye başlandı. Dizinin çekimlerinin Temmuz sonunda başlaması bekleniyor.

18-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar