Zeyno Eracar Kanal D’nin Yeni Dizisi Yargı’ya Katıldı

Zeyno Eracar Kanal D’nin Yeni Dizisi Yargı’ya Katıldı
Ay Yapım tarafından Kanal D için yeni yayın dönemine hazırlanan iddialı dizi Yargı cast çalışmalarına devam ediyor. Diziye başarılı ve usta oyuncu Zeyno Eracar'da dahil oldu.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve pek çok yeni projeyi hayata geçiren Kanal D şu sıralar oldukça hareketli günler geçiriyor. Gün içinde yayınlanan kuşak programları yayına sokan ve yeni yapımı Ece Üner ile Susma ile dikkatleri çeken kanal şimdide Eylül yayın döneminde yayına girecek dizlerine odaklanmış durumda. Kanal yeni sezonda birbirinden iddialı yapımları seyirciyle buluşturmaya hazırlanırken Ay Yapım tarafından hazırlıkları süren Yargı Dizisi bunlar arasında özellikle dikkat çekiyor. Kanalın iddialı yapımlarından olması beklenen dizi için yapım ajansı cast çalışmalarını devam ettiriyor. Birbirinden usta oyuncularla görüşen ve bunlardan bazılarıyla anlaşma yapan yapım şirketi yakın zamanda sete çıkmak için çalışmalarını hızlandırdı. Dizide rol alacak oyuncular bir bir belli olurken bunlara güzel ve başarılı oyuncu Zeyno Eracar’da dahil oldu.

Yargı Dizisi İddialı Geliyor

Kanal D ekranları için Ay Yapım tarafından hazırlıkları devam eden Yargı Dizisi yeni yayın döneminde seyircinin en çok merak ettiği dizilerden biri olarak dikkat çekiyor. Dizi Sema Ergenekon tarafından kaleme alınırken Ali Bilgin yönetmen koltuğunda oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden usta isimler yer alıyor. Dizide Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Mehmet Ak, Uğur Arslan gibi yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak ise başarılı oyuncu Zeyno Eracar Pınar Deniz’in canlandıracağı Ceylin Erguvan’ın annesi Gül Erguvan olarak dahil oldu. Dizinin cast çalışmaları devam ederken yakın zamanda sete çıkmak için çalışmalarını da hızlandırdığı öğrenildi.

Zeyno Eracar Kimdir?

Yakın zamanda Kanal D ekranlarında yayınlanacak Yargı adlı dizide Gül Erguvan karakterini canlandıracak olan oyuncu Zeyno Eracar 5 Aralık 1970 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk için Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra tiyatro ve dizilerde rol almaya başlayan oyuncunun rol aldığı pek çok yapımdan bazıları şunlardır.

-          Benim Adım Melek

-          Nefes Nefese

-          Kara Sevda

-          Bana Artık Hicran De

-          Öyle Bir Geçer Zaman ki

-          Kollama

-          Cesaretin Var mı Aşka

-          İki Aile

-          Naciye’yi Kim Sevmez

-          Beşinci Boyut

-          Zerda

-          Çiçek Taksi

10-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar