Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın Yayın Tarihi Belli Oldu

Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın Yayın Tarihi Belli Oldu
Star Tv ekranlarında sabah kuşağında yayınlanacak olan ve ünlü isim Seda Sayan'ın sunduğu Sabahın Sultanı Seda Sayan programının yayın tarihi belli oldu.

Ekranların en başarılı ve en ünlü isimlerinden biri olan ve seyirci tarafından çok sevilen sunucu ve şarkıcı Seda Sayan yeni yayın döneminde yeni bir programla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Her sezon seyirciyle farklı programlarla bululan ve geçen sezon da Gelinim Mutfakta adlı programı sunan ünlü isim sezon sonunda bu programdan ayrılarak yeni bir programa başlayacağını duyurmuştu. Star Tv ekranlarında geçen sezon sabah kuşağında yayınlanan Demet Akalın ve Alişan tarafından sunulan programın sona ermesi ve yeni sezonda bu isimlerle anlaşılmaması üzerine ünlü isim Seda Sayan ile anlaşılmıştı. Sabah kuşağında seyirciyle buluşacak olan Seda Sayan’ın programının adı ise Sabahın Sultanı Seda Sayan olarak duyurulmuş ve hazırlıkları başlamıştı. Sonunda Star Tv ekranlarında sabah kuşağında yayınlanacak Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın yayın tarihi belli oldu.

16 Ağustos Pazartesi Başlıyor

Star Tv ekranlarında bu sezon sabah kuşağında yayınlanacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın yayın tarihi belli oldu. Daha önce bu kuşakta Alişan ve Demet Akalın’ın sunduğu program yerine Seda Sayan ile anlaşılmıştı. Bu olay taraflar arasında bir kırgınlığa ve küslüğe sebep olmuş özellikle Demet Akalın ve Seda Sayan arasında sosyal medya üzerinden sert bir tartışma ve polemik yaşanmıştı. Her ne kadar Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’ın hayatını kaybetmesi dolayısıyla bu kırgınlık geçti gibi gözükse de tarafların hala birbirlerine kırgın olduğu iddia ediliyor. Alişan ve Demet Akalın’ın programı yerine Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve sezonun en çok merak edilen kuşak programlarından olan Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın yayın tarihi belli oldu. Uzun süredir devam eden hazırlıklar sonunda programın 16 Ağustos Pazartesi sabah saat 09.45’te ilk bölümüyle ekrana geleceği öğrenildi.

Coşkulu Bir Sabah Programı

Seda Sayan’ın sevilen ve eğlenceli sunumuyla ekrana gelecek ve Star Tv’nin büyük umutlar bağladığı kuşak programı Sabahın Sultanı Seda Sayan 16 Ağustosta başlıyor. Programda ünlü isim Seda Sayan konuklarını ağırlarken bu konuklar içinde sağlıktan, beslenmeye ve müzikten arkeolojiye kadar pek çok isim yer alacak. Ayrıca eğlenceli sohbetlerin, merak edilen konuların konuşulacağı programda seyirciye müzik ziyafeti de çekilecek.

10-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar