Zuhal Topal neden gözyaşlarına boğuldu?

Zuhal Topal neden gözyaşlarına boğuldu?
Zuhal Topal’la Sofra’da programında duygusal anlar yaşandı. Zuhal Topal program esnasında gözyaşlarına hakim olamayınca yarışmacılar da gözyaşlarını tutamadı. İşte o anlar!

Ekranların sevilen isimlerden Zuhal Topal, Zuhal Topal'la Sofra'da programının son bölümünde duygusal anlar yaşadı. Topal’ın duygusallığı konuklarına da yansıyarak onları da göz yaşlarına boğdu. Yıllardır ekranlarda olan ve en çok izlenen gündüz kuşağı programlarının sunuculuğunu yapan Topal, bu sezon Fox Tv’de hafta içi her gün Zuhal Topal'la Sofra'da adlı programın sunuculuğunu yapıyordu. Zuhal Topal programının son bölümünde koronavirüs salgını sebebiyle büyük görev üstlenen sağlık çalışanlarının fedakarlıklarıyla ilgili konuşurken duygusallaştı ve göz yaşlarını tutamadı.

Sağlık çalışanlarına teşekkür etti

Sağlık çalışanlarının özverili mücadeleleri, her platformda ve herkes tarafından alkışlarla ve övgüyle anlatılıyor. Virüs salgınından korunmak için evlerimize kapandığımız şu günlerde, sağlık çalışanları dur durak bilmeden oldukça tehlikeli şartlarda çalışıyor. Fox Tv’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofra’da programının sunucusu Zuhal Topal da sağlık çalışanlarının bu fedakarlıklarında bahsedip onlara teşekkür etti.

Gözyaşlarına hakim olamadı

Sevilen sunucu Zuhal Topal, “Sağlık çalışanları zor şartlar altında canlarını hiçe sayarak çalışıyorlar. Ailelerinden evlatlarından uzakta canla başla, gündüz, gece durmaksızın çalışan, maske takmaktan yüzleri gözleri yara olan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz, hepimiz onlara minnet borçluyuz” dedi. Topal bu konuşmayı yaparken göz yaşlarına engel olamadı. Topal’ın duygusallığı program konuklarına da yansıdı ve onlara da duygusal anlar yaşattı. Zuhal Topal’la Sofra’da programı, yayınlanan son bölümlerde koronavirüs mesafe kurallarına uymadığı için seyirciden tepki almıştı. Bunun üzerine açıklama yapan Zuhal Topal, konsept değişikliğine gidildiğini, yarışmacılar için yeni ev tutulduğu ve kurallara riayet edildiği bilgisini vermişti.

Zuhal Topal kimdir?

Zuhal Topal, 23 Eylül 1976 yılında İstanbul’da doğmuştur. Daha ilkokul yıllarındayken okuma bayramlarında tek kişilik oyunlarla oyunculuğa adım atmıştır. Üniversite sınavında iç mimarlık bölümünü kazanmasına rağmen yetenek sınavıyla kazandığı Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde eğitim almayı tercih etmiştir. Avrupa Avrupa, Papatyam, Deli Deli Olma, Zehirli Çiçek, Yazlıkçılar gibi bir çok dizi ve sinema filminde rol alan Topal, aynı zamanda televizyonlarda çeşitli programların sunuculuğunu yapmaktadır.

 

17-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar