Zuhal Topal’a Ağır Eleştiri!

Zuhal Topal’a Ağır Eleştiri!
Fox Tv’nin başarılı programı Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün seyircinin severek takip ettiği bir program. Ancak program son hafta seyirci tarafından çok eleştirildi.

Ekranların en başarılı ve en çok seyredilen yemek yarışma programlarından Zuhal Topal’la Sofrada yeni bölümleriyle Fox Tv’de ekrana gelmeye devam ediyor. Program başarılı oyuncu ve sunucu Zuhal Topal’ın moderatörlüğünde seyirci tarafından beğeniyle seyredilirken özellikle son zamanlarda koronavirüs sebebiyle muadil programların ara vermesine rağmen Zuhal Topal’la Sofrada’nın devam etmesi programın daha çok seyredilmesini sağlıyor. Program son olarak format değişikliği ile yarışmacıların evi yerine belirlenen tek bir evde yapılmaya başlandı. Koronavirüs sebebiyle bazı özel tedbirlerin de alındığı program da ayrıca yarışmacıların alışveriş yapması kaldırıldı ve program ekibi yarışmacıların verdiği listedeki malzemeleri almaya başladı. Son olarak programın yayınlanan haftasında seyirciden başarılı program ve sunucuya yoğun haksızlık eleştirisi geldi. İşte haberin detayları!

Zuhal Topal’ın Haksızlık Yaptığına Dair Eleştiri!

Fox Tv’nin hafta içi her gün ekranlara gelen başarılı yemek yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada geçtiğimiz hafta yine yoğun bir rekabete ve heyecanlı anlara sahne oldu. Programa katılan yarışmacılar mutfaktaki tüm hünerlerini sergilerken kayınvalideleri de gelinlerinin yemeklerini savunma ve oylama noktasında gayret gösterdiler. Her zamanki gibi kaynanalar ve kaynanalarla gelinler arasında tartışmalar yaşanırken verilen puanlarda programa yine damga vurdu. Ancak bu sefer kayınvalidelerin verdiği puanlardan ziyade program sunucusu Zuhal Topal’ın verdiği oylar eleştiri konusu oldu ve sunucunun verdiği puanlarda haksızlık yaptığı iddiaları özellikle sosyal medyaya damgasını vurdu. Tatlısını buzdolabında unutan ve tiramisu yerine donmuş bir tatlıyı servis eden yarışmacıya Zuhal Topal’ın verdiği 9 puan eleştirilerin merkezinde yer aldı ve sunucunun diğer yarışmacılara haksızlık yaptığı iddia edildi.

Sosyal Medyadan Tepki Yağdı!

Zuhal Topal’la Sofrada’nın son haftasında sunucu Zuhal Topal’ın tatlısını buzdolabında unutan ve kayınvalidelere donmuş tiramisu servis eden yarışmacıya 9 puan vermesi sosyal medyada yoğun bir şekilde eleştirildi. Seyirciler ve sosyal medya kullanıcıları Zuhal Topal’ı haksızlık yaptığı iddialarıyla eleştirdi. İşte o mesajlardan bazıları: “Zuhal Hanım siz herkesin puanını nasıl olsa biliyorsunuz, ona göre kazandırıyorsunuz”, “Kaynanalar düşük puan verince Zuhal Topal, kötü yönde eleştirisine rağmen 8 verdi, çünkü kazananı belirledi”, “Artık seyretmiyorum, haksızlık yaptı Zuhal Topal. Tatlısı olmayana 9 verdi, taraf tutuyor. Bu kadar olmaz”, “Zuhal hanım hal eden kazansın diye uğraşıyor, o yüzden düşük veya yüksek veriyor. Çünkü kayınvalideler rakip görüp kötü puan veriyorlar.” Bu eleştiriler karşısında program yapımcısı veya sunucu Zuhal Topal bir açıklama yapacak mı bilinmiyor. Ama eğer bir açıklama yaparsa mutlaka sizlere bildireceğiz.

11-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar