Zuhal Topal'dan hastanede salgın uyarısı

Zuhal Topal'dan hastanede salgın uyarısı
Tv 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programının sunucusu Zuhal Topaloğlu hastaneden sevenlerine seslendi ve onlara dikkatli olmaları mesajını verdi.

Son olarak tüm dünyayı kasıp kavuran ve milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs insanları oldukça yordu ve korkuttu. Yüzbinlerce insanın hastanelerde yattığı ve çok zor günlerin geçirildiği küresel salgın yeni yeni atlatılırken özellikle ülkemizde son zamanlarda yeni bir grip salgını hem çocukları hem de büyükleri oldukça etkilemiş görünüyor. Belirtileri her ne kadar koronavirüse benzese de başka bir grip salgını olan hastalık pek çok kişinin hastanelere başvurmasına sebep oldu. Birçok kişi hastalığı evinde atlatırken bazı kişilerde hastanelerde tedavi altına alındı. Ünlü televizyon sunucusu ve oyuncu Zuhal Topal’da son dönemde toplumun büyük kısmını etkileyen salgından nasibini aldı. Ünlü oyuncu salgın sebebiyle hastanede tedavi gördü.

Hastaneden Masajı Var

Son dönemde ülkemizde pek çok kişide görülen yeni bir grip salgını pek çok insanı etkiledi. Çoğu insanın hastalığı evinde atlatmaya çalıştığı salgın sebebiyle bazı kişilerde hastanelerde tedavi gördü. Belirtileri koronavirüs benzediği için panik yaratan grip sebebiyle hastaneye yatan ünlü televizyoncu Zuhal Topal hastanede yatarken sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Ünlü sunucu Zuhal Topal paylaşımında insanları dikkatli olmaları konusunda uyardı ve “bayram mesajınıza ve aramalarınıza cevap veremiyorum. Boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Bu bayramı da böyle geçirmek kısmetmiş. Bu aralar salgın varmış, kendinize dikkat edin. Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu ailesiyle birlikte nice bayramlar dilerim” ifadelerini kullandı.

Yemekteyiz Programını Sunuyor

Şu sıralar hastanede grip sebebiyle tedavi gören ünlü isim Zuhal Topal oyunculuğunun yanı sıra televizyon sunuculuğu ile de dikkatleri çekiyor ve seyirci tarafından seviliyor. Şu sıralar Tv 8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Yemekteyiz programıyla seyirci karşısına çıkan Zuhal Topal bu programla oldukça seviliyor. Birbirinden iddialı isimlerin en iyi yemeği yapmak için uğraştıkları programda Zuhal Topal sunucu olarak yer alıyor ve seyirci tarafından beğenilerek seyrediliyor. Aynı zamanda zaman zaman özellikle sinema filmleri ile de sevenlerinin karşısına çıkan oyuncu ve sunucu Zuhal Topal’ın sunduğu yemekteyiz programı hafta içi her gün ekrana geliyor. Programın yeni yayın döneminde de devam etmesi bekleniyor.

22-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar