Nazan Öncel'in oğlu Serkan Öncel evlendi

Nazan Öncel'in oğlu Serkan Öncel evlendi
Müzik dünyasının ünlü isimlerinden olan söz yazarı ve şarkıcı Nazan Öncel'in oğlu Serkan öncel ABD'de evlendi. Nazan Öncel oğlunun düğününe gidemedi.

Müzik dünyasının en üretken isimlerinden biri olan ve seslendirdiği şarkılarla pek çok insanın büyük sevgisini kazanan ünlü isim Nazan Öncel’in ilk evliliğinden olan oğlu Serkan öncel önceki gün nikah masasına oturarak dünya evine girdi. Ünlü şarkıcının oğlu Serkan Öncel’in Amerika Birleşik Devletleri’nde Pınar Hanım’la evlendiği magazin basını ve internet haber sitelerinde gündem oldu. Ünlü ismin oğlu Serkan Öncel’in nikahına annesi şarkıcı Nazan Öncel’in katılamadığı öğrenilirken bunun sebebinin yeni albüm çalışmaları olduğu öğrenildi. Düğüne katılamayan ünlü isim Nazan Öncel’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda oğlu ve gelininin fotoğrafını paylaştı ve “bize de bayram böyle geldi” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin sevenleri ve takipçileri ise oğlunun evliliğinden dolayı Nazan Öncel’i tebrik yağmuruna tuttu.

ABD’de Evlendi

Ünlü şarkıcı Nazan Öncel’in ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Serkan Öncel geçtiğimiz gün ABD’de evlendi. Ünlü ismin Salih Öncel ile evliliğinden dünyaya gelen Serkan Öncel bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Pınar Hanım ile ABD’de nikah kıyarak dünya evine girdi. Yeni albümünün çalışmalarından dolayı oğlunun nikahına katılamayan Nazan Önce sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda oğlu ve gelininin fotoğrafını paylaştı ve resmin altına “bize de bayram böyle geldi. Bu vesileyle herkesin bayramını kutlarım” ifadelerini kullandı. Yeni çalışmalarının oldukça yoğun geçtiği Nazan Öncel şu sıralar yeni albümü için yoğun bir mesai harcıyor. Bu sebeple oğlunun nikahına da katılamayan Nazan Öncel geçtiğimiz aylarda mersin konserinde “oğluma Mersin’den kız kaptık” ifadelerini kullanmıştı.

Nazan Öncel Kimdir?

Müzik sektörünün en üretken isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı ve söz yazarı Nazan Öncel 6 Şubat 1956 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından müzik dünyasına atılan isim henüz küçük yaşlardan itibaren müziğin içinde yer almıştır. İlk kırkbeşliğini 1978 yılında çıkaran şarkıcının pek çok sevilen ve bilinen eseri bulunmaktadır. Bunlar arasında özellikle, Yağmur Duası, Bir Hadise Var, Ben Böyle Aşk Görmedim, Göç, Sokak Kızı, Demir Leblebi, Yan Yana Fotoğraf çektirelim, 7’n Bitirdin, Hatırına Sustum, Hayvan, Bazı Şeyler, Durum şarkıları yer almaktadır.

22-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar