Zuhal Topal'la Sofrada bugün 13 Aralık Cuma kim birinci oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 13 Aralık Cuma kim birinci oldu?
Zuhal Topal'la Sofrada bugün 13 Aralık Cuma kim birinci oldu? Fox tv kanalının sevilen yemek programı Zuhal Topal'la Sofrada programında kim birinci oldu?

Fox TV Kanalının büyük bir beğeni ile takip edilen yarışma programı Zuhal Topal'a Sofrada yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı ve nefis tadların sunulduğu yemek programında bir haftanın daha sonuna gelindi. Geçtiğimiz haftalarda TV 8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın ağır suçlamalarına maruz kalan Zuhal Topal'la Sofrada programı medya gündemine oturmuştu. TV 8 kanalında yayınlanan Seda Sayan'ın sunumu ile gerçekleştirilen Yemekteyiz programı ile aynı formatta olmasına karşılık çıkan suçlamaların ardından her iki yarışma programı da yayın hayatına devam etmekte. Her hafta beş yarışmacı ve birbirinden farklı beş menünün hazırlandığı Zuhal Topal'la Sofrada programında final heyecanı başladı. Peki hangi isim yarışmacı arkadaşlarından en yüksek puanı alarak birinciliğe hak kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada bugün 13 Aralık Cuma kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada programı final bölümü izle. Zuhal Topal'la Sofrada programı büyük ödülü kim kazandı? İşte detaylar...

Hafta içi her gün 16:00'da Fox Tv ekranlarına gelen Zuhal Topal'la Sofrada programında bu hafta birbirinden başarılı gelinler hünerlerini sergiledi. Pazartesi gününden itibaren yarışmaya devam eden gelin ve kayınvalideler en yüksek puanı alarak birincilik koltuğuna oturmaya çalıştı. Peki hangi gelin ve kayınvalide yarışmanın kazananı oldu? İşte ayrıntılar...

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 13 Aralık Cuma kim birinci oldu?

Gamze Yalçın Yılmaz ve kayınvalidesi Necla Karakelle

27 yaşındaki Gamze hanım, 7 yıllık evli. Bir kız çocuk annesi Gamze hanım, kayınvalidesi Necla hanım ile birlikte haftanın birincisi olmak için yarışmakta. Gamze gelin haftanın birincisi olarak büyük ödülün sahibi oldu.

Büşra Tekin ve kayınvalidesi Kadriye Tekin

28 yaşındaki Büşra hanım, 8 yıllık evli. Bir çocuk annesi Büşra, kayınvalidesi Kadriye hanım ile birlikte Fox tv ekranlarında yarışmaya dahil oldu. Büşra gelin haftanın ikincisi oldu.

Özde Kaya  ve kayınvalidesi Necla Kaya

25 yaşındaki Özde hanım,kayınvalidesi Necla hanım ile birlikte yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alıyor. Özde gelin, haftanın üçüncüsü oldu.

Şirin Güneş ve kayınvalidesi Ünzile Güneş

31 yaşındaki Şirin gelin, 4,5 yıllık evli. 1 çocuk annesi olan Şirin hanım kayınvalidesi Ünzile hanım ile birlikte yarışmada yer aldı.Şirin gelin, haftanın dördüncüsü oldu.

Didem Üçel Erkem ve kayınvalidesi Fevziye Erkem

32 yaşındaki Didem hanım 3 yıllık evli. Kayınvalidesi Fevziye hanım ile birlikte Fox tv2de yarıştı. Final gününde beşinci sırada yer aldılar.

13-12-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler