Zuhal Topal’la Sofrada Çekime Çıktı! Peki Yeni Bölümler Ne Zaman?

Zuhal Topal’la Sofrada Çekime Çıktı! Peki Yeni Bölümler Ne Zaman?
Fox Tv ekranlarında gündüz kuşağında ekrana gelen ve hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programı çekimlere başladı. Peki yeni bölümler ne zaman? İşte detaylar!

Yeni yayın dönemi hızla yaklaşıyor. Kanallar ev yapım şirketleri hem yeni yapımları hem de geçtiğimiz sezonlarda yayınlanan yapımları yeni yayın dönemine yetiştirmek için olağanüstü bir hazırlık içerisinde. Herkes her set büyük bir heyecan ve telaşla yeni yayın dönemine hazırlanıyor. Kanallar, yapım şirketleri ve tabi ki tüm bu hazırlıkların kendileri için yapıldığının farkında olan seyirciler nefeslerini tutmuş yeni dönemin bir an önce başlamasını bekliyor. Yeni diziler ilk bölümleri için çalışırken eski diziler yeni sezonun ilk yayını için uğraşıyor. Kanalların pek görünmeyen ama aslında temel taşlarından olan kuşak programlar da yeni dönem için çekimlere başlıyor ya da hazırlık yapıyor. Fox Tv’de yayınlanan ve gündüz kuşağında kanalın en iyi reytingini alan günlük yemek yarışma programı Zuhal Topal’la sofrada da pyeni sezon için çekimlere başladı. İşte haberin detayları!

Zuhal Topal’la Sofrada Çekimlere Start Verdi!

Fox Tv’de hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan ve başarılı oyuncu Zuhal Topal’ın sunuculuğunu yaptığı Dual Medya tarafından hazırlanan Zuhal Topal’la Sofrada programı yeni yayın dönemi için çekimlerine başladı. Kaynanaların gelinleriyle birlikte yarıştığı ve gelinlerin tüm marifetlerini sergiledikleri kaynanaların ise gelinlerin becerilerini puanladıkları yemek yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada bu sezon da kanalın gündüz kuşağının amiral gemisi olacak gibi görünüyor. Her ne kadar geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru belli bir reyting kaybı yaşasa da kanalın en iyi reyting alan programlarından olan Zuhal Topal’la Sofrada’nın değişmeyen ve programın başlamasını heyecanla bekleyen büyük bir kitlesi bulunuyor. Programın çekimleri bugün başlarken yeni bölümlerde heyecanla bekleniyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Yeni Bölüm Ne Zaman?

Fox Tv ekranlarının başarılı yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada yeni sezon için çekimlere başlarken seyirciler programın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını merakla sormaya ve bir cevap bulmaya çalışıyorlar. Kanalın programın yayın günü olarak bir açıklaması henüz yok ancak Fox Tv yeni yayı n dönemine başlayacağı tarih olarak 7 Eylül’ü belirlemiş durumda. 7 Eylül 2020 Pazartesi günü kanalın fenomen dizisi Yasak Elma’nın başlayacağı açıklanırken Zuhal Topal’la Sofrada’nın da bu tarihte ya da daha önce başlayabileceği tahmin ediliyor.

11-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar