Zuhal Topalla Sofrada Haftanın (1-5 Nisan 2019) Kazananı Kim oldu?

Zuhal Topalla Sofrada Haftanın (1-5 Nisan 2019) Kazananı Kim oldu?
Fox Tv'nin başarılı yarışma programı Zuhal Topalla Sofrada hız kesmeden devam ediyor. Büyük ödül kime gitti? İşte Zuhal Topalla Sofrada'nın 1-5 Nisan tarihleri arasının kazananı!

Fox Tv’nin başarılı ve eğlenceli yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen ve her hafta beş yarışmacıyla devam eden yarışmada gelin kaynana ikilileri diğer rakiplerine üstünlük kurmak ve 10bin TL’lik ödülü kazanmak için mutfakta tüm maharetlerini ortaya koyuyorlar. Zuhal Topal’ın eğlenceli ve sempatik sunumuyla renklenen yarışma her ne kadar kaynanaların ağır eleştirisi altında devam etse de gelinler, menülerindeki yemekleri ellerinden geldiğince iyi yaparak zor beğenen kaynanalara beğendirmeye çalışıyorlar. Gelin kaynana ikilileri için bu yarışma büyük bir imtihan olsa da seyirci tarafından beğeniyle ve ilgiyle seyrediliyor. Zuhal Topal’ın zaman zaman müdahale ederek haksızlığa uğrayan gelinlerin safında yer alması ise seyirci tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Zuhal Topal’la Sofrada programının 1 – 5 Nisan tarihleri arasındaki yarışmacı gelin kaynana çiftleri de her zamanki gibi renkli kişililiklerden oluşuyor. Yarışmanın ilk gününün yarışmacısı Feyza Özbek ve kayın validesi Seher Özbek olurken ikinci gün yarışmacısını Eda Bayram ve kayın validesi Emine Bayram oluşturuyor. Üçüncü gün yarışmacısını Melike Özbakan ve kayın validesi Şefiye Özbakan, dördüncü gün yarışmacısını Azize Duran ve kayın validesi Melek Duran, beşinci ve son gün yarışmacısını ise Burcu Yıldırım ve kayın validesi Şükran Yıldırım oluşturuyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 1-5 Nisan Birincisi Kim?

Fox Tv’nin sevilen yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada’nın 1 – 5 Nisan tarihleri arasındaki birincisi kıran kırana geçen bir yarışmadan sonra Burcu Yıldırım ve kayın validesi Şükran Yıldırım 23 puanla birinci olurken ikinciliği 21 puanla Melike Özbakan ve kayın validesi Şefiye Özbakan aldı. Haftanın son günü olan Cuma günü yarışan Burcu Yıldırım ve kayın validesi Şükran Yıldırım mutfakta gösterdikleri maharetle kayınvalidelerden en yüksek puanı olarak birinci oldu ve büyük ödül olan 10 bin TL’yi kazandı.

1-5 Nisan Arası birincisi Burcu Yıldırım Kimdir?

Yarışmaya İzmit’ten katılan Burcu Yıldırım 35 yaşında. 11 senelik evli olan Burcu Hanım 1 çocuk annesi. Sınıf öğretmeni olan Burcu Yıldırım yarışmaya Osmanlı mutfağı ağırlıklı bir sofra ile katıldı. Yemekleri hemen hemen bütün kayınvalideler tarafından beğenilen Burcu Yıldırım Osmanlı devleti veziriazamlarından Sokullu Mehmet Paşa’nın soyundan geldiğini iddia ediyor.

 

05-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar