Zuhal Topal’la Sofrada haftanın birincisi kim oldu? (8 Kasım Cuma)

Zuhal Topal’la Sofrada haftanın birincisi kim oldu? (8 Kasım Cuma)
Hiç merak ettiniz mi bu hafta Zuhal Topal’la Sofrada haftanın birincisi kim oldu! 8 Kasım Cuma ve haftanın kazanan ismi...

Sımsıcak ve sevecen sunuculuğuyla Zuhal Topal “Sofrada Yemekteyiz” adlı yarışma programıyla zirveye koşuyor. Hafta içleri Pazartesi başlayıp Cuma günü biten yarışma programı her gün FOX TV ekranlarında yayımlanıyor. Zuhal Topal’ın kayınvalideler ve gelinlerl yemek yapma hüneriyle buluşturduğu “Sofrada Yemekteyiz” programında hafta finali olan Cuma günleri en iyi yemeği yapan bir gelin, 15.000 liralık para ödülünü alıyor. Herkes gibi biz de merak ettik, Zuhal Topal’la Sofrada haftanın birincisi kim oldu (8 Kasım Cuma), haftanın kazananı ve puanları açıklayalım. Şimdi ayrıntılar.

Zuhal Topal’la Sofrada haftanın birincisi kim oldu? (8 Kasım Cuma)

Fox Tv’nin sevilen yemek yarışması “Sofrada Yemekteyiz” Zuhal Topal'ın moderatörlüğünde her geçen gün reytingleri zorluyor. Zuhal Topal'ın “Sofrada” yemek yarışması Cuma günleri en çok izlenen programlardan biri olmayı sürdürüyor. Her pazartesi başlayan yarışma maratonu cuma akşamları final bölümüyle sona eriyor. 4 Kasım Pazartesi günü 265. bölümle başlayan Sofrada Yemekteyiz programının finali 8 Kasım Cuma 270. Bölümle haftanın finaline sahne oldu. Gelin ve kaynanaların yoğun bir tempoyla yarıştığı keyifli yarışma 8 Kasım Cuma akşamı yayınlanan 270. Bölümüyle haftanın finaliyle sonuçlandı. Puanlama esnasında herkesin heyecanlandığı programda canlitv takipçileri için 4- 8 Kasım haftası Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının kazanan ismini açıklıyoruz.

İşte O Talihli Gelin!

4 Kasım Pazartesi günü başlayan Sofrada Yemekteyiz maratonu Esma Hanım'ın evinde gerçekleşen final bölümü ile sona erdi. Ekşili köfte çorbası, eli böğründe, Maraş kıvrımı, pizza böreği, bademli pilav, pazı sarması, Akdeniz salatası menüsüyle konuklarını ağırlayan Esma Hanım final kısmından umutluydu. Yemek tadımının ardından puanlama bölümüne geçildi. Bu hafta şans Gül Hanımın yüzüne güldü. 8 Kasım Cuma akşamı Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında 30 puanı alan yarışmacı Gül Hanım, haftanın birincisi oldu ve 15 bin TL'lik para ödülünü almaya hak kazandı. Son sırayı alan Esma Hanım ise gözyaşları içinde yarışmaya veda etti.

İşte Haftanın Puan Durumu

Nergis Hanım: 29

Gülcan Hanım: 26

Gül Hanım: 30

Sevim Hanım: 28

Esma Hanım: 14

Gül Hanım hafta içi gösterdiği çabanın karşılığını fazlasıyla aldı. Menüsünün hakkını verince puanları da kaparak en yüksek puana ulaştı. 30 puanla birinci olan Gül Hanım, Zuhal Topal’ın elinden büyük ödülü yani 15 bin TL'yi aldı. Canlitv olarak bu ödülü güzel günlerde gülmesi temennisiyle Gül Hanımı kutluyoruz. Eğer siz de gelin ve kaynana olarak şansınızı Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında deneyebilirsiniz. Keyifli seyirler.

08-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar