Zuhal Topal'la Sofrada Nasıl Başvuru Yapılır?

Zuhal Topal'la Sofrada Nasıl Başvuru Yapılır?
Fox Tv'nin başarılı yarışmalarından Zuhal Topal'la Sofrada yeni sezon çekimlerine başladı. Peki, yarışmaya başvuru nasıl yapılır, nasıl yarışmacı olunur? İşte cevabı!

Fox Tv ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen ve reytinglerde pek çok prime time yapımlarını geçen Zuhal Topal’la Sofrada yarışması yeni sezon çekimleri için sete indi ve motor dedi. Eylül ayında yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan yarışma bu sezon da geçtiğimiz sezon gösterdiği başarıyı göstermesi bekleniyor. Zuhal Topal’ın başarılı ve eğlenceli sunumuyla ekranlara gelen ve kayınvalide ile gelininin ortak bir şekilde diğer yarışmacılara karşı yarıştığı program da yapılan yemeklerden çok kayınvalidelerin puan verme ve puanlama sistemi konuşuluyor. Yemeklerin ve gelinlerin acımazsıca eleştirildiği yarışmada her hafta bir yarışmacı büyük ödülün sahibi oluyor. Seyircinin severek ve eğlenerek seyrettiği Zuhal Topal’la Sofrada’ya başvurmak ve yarışmacı olmak isteyenler için nasıl başvuru yapılacağını araştırdık. İşte Zuhal Topal’la Sofrada’ya nasıl başvuru yapılacağının yolu!

Zuhal Topalla Sofrada’ya Nasıl Başvuru Yapılır?

Öncelikle hemen belirtelim ki yarışmaya başvuru yapmak istiyorsanız gelininizle ya da gelin adayınızla partner olmanız gerekmekte. Yani gelin kaynana çekişmesini bir kenara bırakmanız ve ekip olmanız büyük ödülü almanızda çok büyük etken olacaktır. Şimdi gelelim yarışmaya nasıl başvuru yapacağınıza! Fox Tv’de hafta içi her gün ekranlara gelen ve başarılı oyuncu Zuhal Topal’ın sunuculuğunu yaptığı Zuhal Topal’la Sofra’da geçtiğimiz sezon gündüz kuşağına damga vuran yapımların başında yer alıyordu. Çoğu zaman yarışmada değerlendirilen yemeklerden çok gelinlerin eleştirildiği ve değerlendirildiği yarışma her ne kadar bir yemek yarışması gibi görünse de aslında yemek, sunum, güler yüz, strateji gibi pek çok parametreyi içinde barındırıyor. Hal böyle olunca yarışmaya katılacaklar birinciliği alabilmek için çok değişkenli bir strateji izlemek zorundalar. Salt yemeklerine güvenerek yarışmaya katılacaklara şimdiden duyuralım kazanamazsınız… Şimdi gelelim yarışmaya nasıl başvuru yapacağınıza; Zuhal topal’la Sofrada yarışmasına yarışmacı olmak isteyenlerin Fox Tv’de programlar bölümünde bulunan yarışmacı formunu eksiksiz ve yanlışsız doldurmaları gerekiyor. Form doldurulup gönderildikten sonra yapım ekibinin sizi aramasını beklemeniz ve aranınca da yarışmaya katılmanız gerekiyor.

Ödül Arttı!

Dual Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının geçen sezon ki haftalık büyük ödülü10 bin liraydı. Ancak bu ödülün bu sezon arttığı söyleniyor. Her ne kadar rakam verilmese de en az 15 bin lira olduğu tahmin edilebilir. Bu ödülü almak için yarışmaya katılmak ve haftanın birincisi olmak şart. Zuhal Topal’la Sofrada programı telefon ve WhatsApp hattı numaraları ise şöyle: 0 543 743 07 43.

09-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar