Zuhal Topal'la Sofrada' sezon finali heyecanı!

Zuhal Topal'la Sofrada' sezon finali heyecanı!
Zuhal Topal'la Sofrada' sezon finali yapıyor! Hayranlarını şaşırtan sezon finali kararı neden alındı? Programın sunucusu Zühal Topal kimdir?

Zuhal Topal’la Sofrada yarışması Fox Tv’nin gündüz kuşağı programlarından. Sadece kadınların değil erkeklerin bile beğenerek izlediği program için heyecanlandırıcı bir karar alındı. 2. sezonunda yapılan yeniliklere rağmen gelen haberler izleyicileri heyecanlandırdı. 415. bölümüyle 8 Haziran Pazartesi günü başlayan Zuhal Topal'la Sofrada' sezon finali yapıyor! Hayranlarını şaşırtan sezon finali kararı neden alındı? Programın sunucusu Zühal Topal kimdir? Şimdi detaylar

Zuhal Topal'la Sofrada' sezon finali heyecanı!

Dual Medya'nın yapımcılığını üstlendiği programı ünlü sunucu Zuhal Topal hazırlayıp sunuyor. Heyecan ve eğlencenin ekran başındakileri de sardığı program Fox Tv’nin gündüz kuşağının en çok seyredilen yarışma programı. Gelen son haber herkesi çok şaşırttı. 'Zuhal Topal'la Sofrada' Cuma günü ekrana gelecek olan 420. bölümüyle sezon finali yapacak. Ancak izleyicilere bir de müjdemiz var. Kısa bir süreliğine veda edecek olan Zuhal Topal’la Sofrada programı yepyeni formatıyla kısa bir süre sonra yeniden ekrana gelecek. 420. bölümüyle 12 Haziran Cuma akşamı saat 20.30’da yayınlanacak bölümle sona erecek olan Zuhal Topal’la Sofrada yeni konseptiyle çok beğenilecek.

Neler değişti?

Zuhal Topal’la Sofrada bayram arası vermiş ve geçen hafta yeni bölümlerle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Son hafta çok önemli değişiklik yapılarak kayınvalideler için diskalifiye kuralı getirilmişti. Format değişikliğine gidildiğini açıklayan Zuhal Topal, hem lezzetler noktasında hem puanlama konusunda gerçeklerle örtüşmeyen tavırlar sergileyen kayınvalideleri diskalifiye edeceğini söylemişti. Konsept değişikliği işe yaradı ve kayınvalidelerin hem tavırları hem de verdikleri puanlar olumlu yönde değişmeye başladı. 420. Bölümle sezon finali yapacak Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının yepyeni formatla ne zaman yayınlanacağı netlik kazanmadı. Canlitv olarak herhangi bir değişiklik olduğunda Takipçilerimize bilgi vereceğiz. Zuhal Topal'la Sofrada' sezon finaliyle Cuma 20.30'da FOX'ta! Keyifli seyirler.

Zuhal Topal Kimdir?

1976 İstanbul doğumlu sunucu Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümü mezunudur. Çocuk yaşta tiyatroya merak salan Zuhal Topal çocuk oyunlarında oynadı. 1997 yılında Müjdat Gezen ile birlikte Kanal D televizyonunda sunuculuk yaptı. “Sevda Kondu" adlı diziyle oyunculuğa adım atan güzel sunucu, reklam filmi ve çeşitli organizasyonlarda yer aldı, Dizi, reklam filmi ve tiyatro sahnelerinde oyunculuk, dublaj sanatçılığı ve tv sunuculuğu yaptı. Onu asıl şöhrete götüren yapım Esra Erol'un programını devraldığı "Zuhal Topal'la İzdivaç" adlı evlilik programı oldu.

Görev yaptığı bazı yapımlar :

2012 – Hayata Dair Zuhal Topal

2009 – 2011 – Zuhal Topal'la İzdivaç (Star TV)

2009 – 2011 – Geniş Aile (TV Dizisi)

2008 – Kirpi (Sinema Filmi)

2006 – Tarık ve Diğerleri (TV Dizisi)

2002 – Ev Hali (TV Dizisi)

1996 – 1999 Kara Melek (TV Dizisi)

1996 – Gurbetçiler (TV Dizisi)

1995 – Palavra Aşklar (TV Dizisi)

1993 – Yazlıkçılar (TV Dizisi)

08-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar