Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında İpek Bora kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında İpek Bora kaç puan aldı?
Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında İpek Bora kaç puan aldı? Fox Tv kanalının sevilen yarışmasında İpek Bora bugün kaç puan kazandı?

Fox Tv kanalının sevilen programı Zuhal Topal'la Sofrada, heyecanlı bölümleri ile izlenmeye devam ediyor. Gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasında yer alan Zuhal Topal'la Sofrada yarışması'nda bu haftada birbirinden başarılı yarışmacılar yer almakta. Zuhal Topal'ın eşsiz sunumu ile seyircisinin gönlünde taht kuran Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu hafta geçtiğimiz haftalarda ekranlarda izlediğimiz yarışmacılar tekrar yarışma şansı kazandı. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında İpek Bora kaç puan aldı? Peki bu haftanın yarışmacıları kimler? Bu hafta hangi gün kim yarışacak? Bugün İpek Bora kaç puan kazandı? İşte Zuhal Topal'la Sofrada yarışması ile ilgili tüm gelişmeler.. 

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında İpek Bora kaç puan aldı? 

Fenomen kayınvalide ve gelinlerin yarıştığı bu haftada bugün yani Salı günü İpek Bora ve kayınvalidesi Rüzgar hanım yarıştı. Daha önce de Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında yarışan gelin ve kayınvalide fenomen seçilerek tekrar yarışma hakkı kazandılar. Neşeli kişiliği ile dikkat çeken kayınvalide Rüzgar hanım, bu hafta birinciliği kimseye bırakmayacaklarını söyledi. Hazırladığı menüler ile hünerlerini gösteren İpek hanım ise birincilik için elinden geleni yapacağını ifade etti. Zaman zaman eğlenceli dakikalar geçiren İpek hanım, zaman zaman da gergin anlar yaşadı. Rüzgar hanımın gülüş tarzına sinir olduğunu söyleyen Şaduman Hanım ise, 'Bunlar sahte gülüşler' diyerek tepkisini göstermişti. Peki İpek hanım bu hafta misafirlerine hangi menüyü hazırladı? İpek hanım kayınvalidelerden kaç puan aldı?

İpek hanım bu hafta misafirlerine hangi menüyü hazırladı?

İpek hanım bu hafta misafirlerine çeşitli yörelerden yemekler hazırlayarak muhteşem bir menü hazırlamış, gelin hep birlikte İpek hanımın menüsünü inceleyelim;

- Arnavut düğün çorbası

- Çilekli Enginar

- Patates Pizza

- Ratatouille

- Etli İç Pilav

- Mamzana Salata

- Zebra Tatlısı

İpek hanım kayınvalidelerden kaç puan aldı?

Tüm hazırlıklarını yaptıktan sonra misafirlerini ağırlayan İpek hanım, hünerlerini sergiledi. Yarışma sonuna geldiğimizde tüm kayınvalideler lezzetlerin tadına baktıktan sonra puanlarını vermeye başladılar. Peki İpek hanıma hangi kayınvalide kaç puan verdi?

Songül hanım bu hafta İpek hanımın menüsüne, 5 puan verdi.

Ruhşan hanım bu hafta İpek hanımın menüsüne, 5 puan verdi.

Hacer hanım bu hafta İpek hanımın menüsüne, 5 puan verdi.

Şaduman hanım bu hafta İpek hanımın menüsüne, 8 puan verdi.

Zuhal Topal  bu hafta İpek hanımın menüsüne, 6 puan verdi.

Salı günü yarışmacısı İpek gelin toplamda 29 puan aldı.

16-04-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler