Zuhal Yalçın Hercai Dizisi’nde!

Zuhal Yalçın Hercai Dizisi’nde!
Atv’de ekrana gelen Hercai Dizisi’ne yeni bir oyuncu dahil oldu. Konağın kalfası asiye karakteriyle diziye dahil olan Zuhal Yalçın dizide rol almaya başladı. İşte detaylar!

Atv ekranlarında her Cuma akşamları yayınlanan ve iki sezondur yayınlanan reyting rekortmeni dizi hercai bu sezon her ne kadar geçtiğimiz sezon kadar ilgi görmese de ve eski reytinglerine ulaşamasa da yine de seyirci tarafından heyecanla seyredilir. İmkansız aşk, intikam ve töre üçgeninin bir başka versiyonu olan Hercai özellikle kadın seyirci tarafından büyük ilgi görüyor. Mia Yapım tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ahmet Tansu Taşanalar ve Ayda Aksel gibi usta isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturuyor. Dizinin geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan son bölümüyle birlikte diziye yeni bir isim daha dahil oldu. 35. Bölümden itibaren konağın yeni kalfası Asiye karakteriyle Hercai’ye dahil olan usta oyuncu Zuhal Yalçın’ın Hercai’de olmaktan mutlu olduğu görüldü. İşte detaylar!

Konağın Yeni Kalfası Asiye Hercai’de Mesaiye Başladı!

İki sezondur Atv ekranlarında Cuma akşamları izleyici ile buluşan ve imkansız bir aşkın töre ile birleşmesinden oluşan Hercai her bölüm seyirciyi ekrana bağlamayı sürdürüyor. Her sahnesi izleyiciyi heyecandan heyecana sürükleyen diziye 35. Bölümden itibaren yeni bir oyuncu dahil oldu. Konağın yeni kalfası asiye karakteriyle diziye dahil olan Zuhal Yalçın duygularını “yeni iş yeni heyecan bu akşamdan itibaren Hercai’de evlerinize konuk oluyorum. Mardin Midyat’tan herkese sevgiler” paylaşımını yaptı. Oyuncu Zuhal Yalçın böylece reyting rekortmeni Hercai dizisinde Asiye karakteri olarak seyirci karşısına çıkıyor. Bakalım usta oyuncunun Asiye karakteriyle performansı nasıl olacak?

Zuhal Yalçın Kimdir?

Hercai Dizisine konağın kalfası Asiye karakteriyle dahil olan usta oyuncu Zuhal yalçın 22 Temmuz 1971 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu henüz 6 yaşındayken TRT Çocuk Kulübüne katılmıştır. Başarılı oyuncu pek çok tiyatro oyununda rol almış ayrıca seslendirme sanatçılığı da yapmıştır. Pek çok film ve dizide rol alan oyuncunun rol aldığı başlıca yapımlar şunlardır. Kocaman Ailem, Bir Deli Sevda, Aşk Yalanı Sever, Kocamın Ailesi, Yasemince, Süper Babaanne, Hayal ve Gerçek, Hayatım sana Feda, Çapkın, Ayrılsak da Beraberiz, Çiçek Taksi, Deli Saçması, Osmanlı Cumhuriyeti, Kirpi, Halk Çocuğu, Yara.

08-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar